Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Utorak 15.8.
Raspored za današnji dan donosi odlične serije i nekoliko filmova

TV Preporuke dana – Utorak 15.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u utorak na blagdan Velike Gospe, 15. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Savršeni planet, HTV 1 u 20:15 sati
Od smrznutih polova do užarenih pustinja, druga epizoda BBC-jeve dokumentarne serije pokazuje nam briljantne strategije i prilagodbe koje su životinje osmislile da prežive neujednačenu količinu Sunčeve svjetlosti koja pada na naš jedinstveni planet.

Pinkertoni, HTV 2 u 20:15 sati
Katein prijatelj iz djetinjstva Henry stiže u Kansas City. Dio je podzemnog golorukog boksačkog kruga koji se privremeno nastanio u hotelu Dubois. Nakon što je Henryjev protivnik pronađen mrtav, a Henry uhićen zbog ubojstva, Kate odluči da će mu Pinkertoni pomoći da spere ljagu s imena.

Maroko - ljubav u vrijeme rata, HTV 1 u 21:10 sati
Napokon je pojačanje stiglo s Poluotoka. U Melilli je više od 40 000 vojnika spremnih za osvajanje Nadora. Julijini strahovi se ostvare kad i Andrés i Pedro izraze želju za povratak na frontu.

Dvostruki život, Nova TV u 21:30 sati
Iako je Ojlum učinila potez da sve ispravi, zaprepastit će je posljedice te njezine odluke. Ozan je stjeran u kut u igri kojom je htio pobijediti Oltana pa se udružio s Tolgom i prave novi plan.

Smrt u raju, RTL u 22 sata
Britanski policijski istražitelj na osebujan način razotkriva misteriozna ubojstva na izmišljenom karipskom otoku Saint Marie.

Dobra bitka, HTV 1 u 23 sata
Tvrtka otkriva da vlada zadržava velike količine novca zahvaljujući sankcijama protiv Rusije, što ih dovodi i do otkrića da se FBI interesira za tvrtku. Roditelji tuže koledž tražeći da im vrati školarinu.

FILMOVI

Fatima, HTV 2 u 21 sat
Priča o 10-godišnjoj pastirici i njezina dva mlađa rođaka iz Fatime u Portugalu, koji izvještavaju o viđenjima Djevice Marije. Njihova proročanstva nadahnjuju vjernike, ali ljute vladu i Crkvu.

Tri muškarca i kolijevka, HTV 2 u 22:55 sati
Film je svojedobno bio veliki hit, kako u Francuskoj tako i u svijetu, da je dvije godine kasnije napravljen američki remake istog naslova. Također, i francuska i američka verzija dobile su i nastavke, iako ne toliko uspješne.

Posejdon, RTL u 23 sata
Stara je godina i na luksuznom putničkom brodu u sjevernom Atlantiku zabava je u punom jeku. Odjednom golem val udara u brod, baca ga ustranu, a zatim ga prevrne. Počinje očajnička borba ljudi da prežive i pobjegnu s Posejdona, prevrnutog broda koji tone.

Pušteni s lanca, Nova TV u 23:55 sati
Najbolji prijatelji Rick i Fred su obojica u braku već dugi niz godina. Kada su kod kuće počeli pokazivati znakove nemira, njihove žene zauzele su odvažan stav kako bi oživjele svoj brak: daju dečkima dozvolu za tjedan dana slobode kako bi radili što god žele. Bez ikakvih pitanja nakon toga.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala