Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 27.3.
Nedjeljnja večer u blagdanskom je ozračju te nudi mnoštvo izvrsnih filmova, kao i zanimljive emisije i serije

TV Preporuke dana - Nedjelja 27.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju 27.3.

EMISIJE / SERIJE

Supertalent, Nova TV u 20:10h
Supertalent nastavlja predstavljati kandidate koji će zasigurno oduševiti ljude diljem Lijepe naše. Četveročlani žiri nastojat će i u ovoj emisiji pažljivo ocijeniti šarolike i zanimljive talente. Plesači, pjevači, imitatori  te ostali osebujni talenti nastojat će što bolje prezentirati svoj talent te si tako pokušati osigurati prolaz dalje. Uvijek zabavni i šarmantni voditeljski dvojac Rene Bitorajac i Igor Mešin nastojat će kandidatima ublažiti tremu te u svom stilu prokomentirati svaki nastup pojedinog hrvatskog talenta. U trećoj emisiji gledatelji će zasigurno uživati u nastupima kandidata iz Splita, Rijeke, Zagreba i Osijeka.

Mentalist, RTL 2 u 21:35h
Kartograf, koji je otkrio lanac špijuna, je ubijen. Jane otkrije da su dokumenti s oznakom državne sigurnosti prodani i da je to učinila asistentica predsjednika uprave. U međuvremenu, Lisbon kontaktira stari kolega Oscar Ardiles (David Norona), koji misli da ga se prisluškuje. Ona ga šalje Van Peltu i Rigsbyju, koji sada vode firmu za digitalnu sigurnost, a oni otkriju urotu, poveznu s njihovim bivšim uredom i njima.

Celebrity Masterchef, Nova TV u 21:45h
Kandidate će na radnim jedinicama dočekati kutija iznenađenja. Celebrity natjecatelji ovoga puta morat će posebno obratiti pozornost na kuhanje i koncentraciju prilikom kuhanja budući da će žiri u obilasku zbog grešaka u kuhanju izdvojiti tri kandidata i dati im time out na dvije minute. Tko će se od kandidata preznojavati u time outu, ne propustite doznati!

FILMOVI

Ben Hur, Doma TV u 20h
Epska priča o životu židovskog princa Jude Ben-Hura osvojila je čak jedanaest Oskara i smatra se jednim od najuspješnijih filmova svih vremena. Posebnu pozornost izaziva spektakularna utrka kočija.

Tko pjeva zlo ne misli, HTV 1 u 20:02h
Tko pjeva zlo ne misli je jedan od najgledanijih hrvatskih filmova u povijesti podnaslovljen kao "ljubavna komedija s pjevanjem", a strukturiran u obliku kolažnog dnevnika. Film odlikuje funkcionalistički vizualni dizajn te autentičnost preciznih kostimografskih (Ljubica Wagner) i scenografskih (Željko Senečić) rekonstrukcija. Glavnina zbivanja odvija se u gornjogradskom stanu obitelji Šafranek, u njihovu dvorištu, Samoboru, Maksimiru...

Pasija, RTL u 22:20h
Film govori o posljednjih 12 sati života Isusa Krista, koji je M. Gibson pripremao gotovo 12 godina vođen unutarnjim preispitivanjem i vlastitom vjerom. Dijelom zasnovan na Evanđeljima po Mateju, Marku, Luki i Ivanu, a dijelom na viđenjima dviju redovnica mističarki, sv. Anne Catherine Emmerich i Marije iz Agreda, film je vizualno šokantni prikaz najdramatičnijih trenutaka Isusova ovozemaljskog života od uhićenja u Getsemanskom vrtu do uskrsnuća nakon razapinjanja na Golgoti uz efektne flashbackove posvećene najvažnijim događajima iz Isusova poslanja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala