Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gdje su Mary-Kate i Ashley Olsen?
Sestre Olsen, koje su kao djevojčice glumile u seriji "Puna kuća" neće se vratiti u novim nastavcima, a sada znamo i zašto

Gdje su Mary-Kate i Ashley Olsen?

Foto: PR Photos

Puna kuća uskoro će biti još punija! Krajem veljače vraćaju se omiljeni likovi iz omiljene serije 90-ih u novih 13 epizoda. No jedan član obitelji Tanner ovoga puta neće biti prisutan. Mary-Kate i Ashley Olsen, koje su zajednički glumile Michelle u originalnoj seriji, još su u svibnju prošle godine objavile kako se nemaju namjeru pridružiti snimanju nastavaka.

Iako se već neko vrijeme zna kako njih ne možemo očekivati, sada smo dobili i odgovor na pitanje zašto. Glavni razlog je taj što se blizanke više ne osjećaju kao glumice. Odrasle su kao djeca glumci no nisu se našle pred kamerama već godinama.

"Ashley je rekla da nije bila pred kamerama od svoje 17. godine i da se ne bi osjećala ugodno ponovno glumiti.", otkrio je izvršni producent Bob Boyett za People i dodao: "Mary-Kate je rekla kako bi onda to morala biti ona jer Ash ne želi glumiti, ali da im jednostavno vrijeme nikako ne odgovara."

Drugi razlog zbog kojeg se sestre Olsen ne mogu i ne žele vratiti u seriju jest karijera u modnom svijetu. Imaju dvije modne linije na kojima rade i jednostavno nemaju vremena za snimanja.

"One su članovi obitelji", rekao je ujak Joey kojeg glumi Dave Coulier: "No mislim da imaju drugačiju perspektivu od nas. Kada se nađemo i prisjećamo, one su u to vrijeme bile bebe. Tako da ne dijele iste uspomene. Ne mogu pričati u njihovo ime, ali razumijem ako nemaju jednake osjećaje prema tome kao mi."

Objašnjenje zašto Michelle nije kod kuće bit će vrlo jednostavno: u New Yorku je gdje vodi svoje modno carstvo.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala