Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Preminuo Bob Saget
Glumac i komičar kojeg možda najbolje pamtimo po ulozi u "Punoj kući" imao je samo 65 godina

Preminuo Bob Saget

Foto: Depositphotos

Stand-up komičar i glumac Bob Saget kojeg možda najbolje pamtimo po ulozi Dannyja Tannera u Punoj kući umro je jučer sa 65 godina.

Saget je tek nedavno, u rujnu, započeo svoju veliku stand-up turneju koja je trebala trajati sve do lipnja ove godine, a zadnji nastup mu je bio u subotu u Jacksonvilleu o kojem je objavio post na svom službenom Twitteru u kojem je svima zahvalio na nastupu i najavio nove.

"Shrvani smo što moramo potvrditi da je naš voljeni Bob danas otišao. Bio nam je sve i želimo da znate koliko je volio svoje obožavatelje, koliko je volio svoje nastupe uživo i koliko je volio što smijehom može zbližiti različite ljude. U ovom trenutku želimo privatnost, ali vas sve pozivamo da nam se pridružite u sjećanju na ljubav i smijeh koje je Bob dao cijelom svijetu", rekla je obitelj u službenoj izjavi.

Bob Saget sa suprugom Kelly Rizzo

Bob Saget postao je poznat u cijelom svijetu ulogom glave obitelj Tanner, Dannyja Tannera u hit seriji Puna kuća koja je imala osam sezona i prikazivala se od 1987. do 1994. godine. Najveću gledanost postigla je u petoj sezoni kad ju je gledalo čak 17 milijuna gledatelja u jednom trenutku, a Netflix se 2016. godine odlučio na nastavak serije naziva Punija kuća koja je na kraju imala pet sezona i završila je prije dvije godine. Iako Saget u ovoj seriji nije imao glavnu ulogu, njegovo pojavljivanje kao Danny Tanner u ukupno 10 epizoda, pogotovo u premijere serije i finalu, jako je razveselilo sve obožavatelje.

Saget je posebno poznat i kao voditelj emisije Šaljivi kućni video koju je vodio od 1989. do 1997. godine zbog koje smo se svi mogli nasmijati šaljivim kućnim videima i smiješnim ljubimcima. Znamo ga i kao naratora nagrađivane humoristične serije Kako sam upoznao vašu majku u kojoj smo ga slušali kao Teda Mosbyja iz budućnosti, kojeg je inače glumio Josh Radnor, te koji je djeci kroz 9 sezona pričao o tome kako je upoznao njihovu majku. Ovih dana, točnije 18. siječnja, na Hulu kreće nastavak serije How I Met Your Father s Hilary Duff. 1998. godine režirao je komediju Prljavi posao koja nije najbolje prošla kod kritike, ali je stekla kultni status. Njegova bogata filmografija uključuje i Pingvinska posla, Svita, 1 vs. 100, Nashville Squares, The Masked Singer, That Ain’t Right te mnoge druge emisije, serije i filmovi.

Iza Boba Sageta ostale su supruga Kelly Rizzo i troje djece Aubrey Saget, Jennifer Belle Saget i Lara Melanie Saget.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala