Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


John Stamos još ne zna što će s tetom Becky u zadnjoj sezoni Punije kuće
Serija bi se na Netflixu trebala naći još ove godine

John Stamos još ne zna što će s tetom Becky u zadnjoj sezoni "Punije kuće"

Foto: YouTube

Ove godine bit će emitirana peta i posljednja sezona Punije kuće, ali jedna članica neće biti dio glumačke ekipe. Riječ je, naravno, o Lori Loughlin iliti teti Becky, a producenti još nisu sigurni što će s njezinim likom.

Podsjetimo, Lori Loughlin samo je jedna od 50 uključenih u veliki skandal davanja mita prestižnim fakultetima. Ona i njezin suprug Mossimo Giannulli optuženi su za davanje čak 500 tisuća dolara fakultetu kako bi njihove dvije kćeri upale na prestižni program, a oboje su izjavili kako se ne osjećaju krivima. The Hallmark Channel, s kojim je Loughlin surađivala na nekoliko filmova, prekinuo je sve veze s njom još 14. ožujka, a Netflix, na kojem se prikazuje Punija kuća, učinio je to dva dana kasnije. I dan danas ostalo je otvoreno pitanje što će producenti i scenaristi napraviti s njezinim likom u zadnjoj sezoni.

I dok se fanovi pitaju kakvo je rješenje nađemo, glumac i producent John Stamos je u intervjuu za Entertainment Tonight otkrio da oni i dalje nemaju pojma. Stamos u seriji glumi Loughlinog supruga (svima poznati ujak Jesse) i njih su se dvoje često pojavljivali, a sad nitko ne zna što će s tim. "Ovaj tjedan ću popričati s nekim ljudima i vidjeti kako dalje. Teška je situacija za sve uključene. Za sve. Za sve. I ne mislim samo na našu stranu", rekao je.

Ekipa serije Punija kuća nije davala službene izjave oko situacije, ali čini se da daju podršku svojoj bivšoj kolegici što su potvrdili u ožujku na Kids' Choice Awards kad je Andrea Barber (Kimmy) izjavila: "Ova obitelj ima veliko srce. A kad imaš veliko srce, onda ima i puno ljubavi. Takva obitelj se drži zajedno bez obzira na sve."

Petu i posljednju sezonu Punije kuće na Netflixu očekujemo krajem ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala