Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zadnja sezona za Fuller House: hrpa poznatih okuplja se za veliko vjenčanje
Netflix je predstavio trailer za 5. sezonu s kojom ćemo se oprostiti od omiljene povratničke serije

Zadnja sezona za "Fuller House": hrpa poznatih okuplja se za veliko vjenčanje

Foto: YouTube

Stiže peta i posljednja sezona serije Fuller House (Punija kuća) koja je na nekoliko godina oživjela poznate i drage likove iz svoje originalne serije Full House (Puna kuća) koja se emitirala od 1987. do 1995. godine.

Netflix je u to ime objavio još jedan trailer u kojem možemo vidjeti da će se radnja fokusirati, kao što smo i očekivali, na pokušaju planiranja trostrukog vjenčanja za D.J. (Candace Cameron Bure), Stephanie (Jodie Sweetin) i Kimmy (Andrea Barber). U videu možemo vidjeti još neka omiljena lica koja će gostovati u zadnjoj sezoni, a to su Danny (Bob Saget), Jesse (John Stamos) i Joey (Dave Coulier). Sudeći prema najavi zadnja sezona okupit će sve važne (i manje važne) likove kako bi se dostojno oprostili od serije, a jedini lik koji sigurno nećemo vidjeti jest teta Becky iliti Lori Loughlin kojoj se sudi zbog prijevare i podmićivanja.

Fuller House se vratila na svoj poznati teritorij 2016. godine kako bismo vidjeli kako se u životu snašla obitelj Tanner-Fuller, a kao i u originalu i ovdje smo pratili dogodovštine sestara D.J. i Stephanie te njihove susjede i prijateljice Kimmy Gibbler. U zadnjoj sezoni kuća je punija nego ikad i u njoj živi D.J. sa sinovima, Stephanie sa svojom bebom i Kimmy s obitelji.

U ostalim ulogama su Juan Pablo Di Pace (Fernando), Soni Nicole Bringas (Ramona), Michael Campion (Jackson), Elias Harger (Max), Scott Weinger (Steve Hale), John Brotherton (Matt Harmon) i Ashley Liao (Lola).

Fuller House možete gledati na Netflixu, a posljednja sezona koja ima 9 epizoda bit će dostupna od 2. lipnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala