Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Darko Petkovski pobjednik sedme sezone Big Brothera!
Makedonac je u 100 dana boravka u kući stekao najviše simpatija gledatelja i tako osvojio glavnu nagradu od 100 tisuća eura!

Darko Petkovski pobjednik sedme sezone Big Brothera!

Foto: RTL
www.rtl.hr

U uzbudljivom superfinalu Big Brothera između četiri finalista publika je odabrala Darka Petkovskog!

Na pozornici su Darka dočekali bivši stanari, a voditelji Antonija i Sky uručili su mu i plakat koji simbolizira njegovu nagradu, nešto manje od 100 tisuća eura.

Cijelu situaciju je Darko popratio poprilično emotivno te je neprestano plakao. Po posljednji put je prošetao i Big Brother kućom.

Nakon uzbudljivih 100 dana sedme sezone Big Brothera stigli smo do finala showa!

U velikom superfinalu do posljednjeg daha borilo se četvero kandidata: Ervin, Barbara, Goran i Darko. Troje stanara, Tina, Zorica i Mika, oprostilo se od natjecanja već u finalu u petak, a danas je na red došlo proglašenje omiljenog Big Brother stanara. O pobjedniku sedme sezone Big Brothera odlučivali su gledatelji pet zemalja: Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije te Bosne i Hercegovine.

S nešto manje od 100 tisuća  eura i kao pobjednik Big Brothera 2015. kući je otišao Darko Petkovski.

Kroz uzbudljivo, ali i dirljivo superfinale proveli su nas uvijek nasmiješeni voditelji Antonija Blaće i Sky Wikluh. Na glavnoj pozornici su se pojavili i svi stanari u ovoj sezoni, a Antonija je iskoristila priliku i s njima napravila selfie na pozornici. 

 

#live #selfie sa pozornice 😘😘😘😘😘

A photo posted by antonija blace (@antonijablace) on

Barbara je četvrta plasirana u superfinalnoj emisiji i prva je večeras napustila Kuću. Antoniji je otkrila da je sve zadatke u Kući odrađivala profesionalno i sa žarom. Na pitanje o Ervinu Barbara je rekla da je divna i neiskvarena osoba te da nikad nikoga poput njega nije upoznala. I na pozornici je ponovila svoje riječi od ranije da voli dominante muškarce te da je Ervin za nju preblag. Sa Zoricom se planira družiti i nakon završetka Big Brothera. Najteži trenutak u Kući joj je bila situacija s Goranom i svađa koju su imali još na početku showa kada joj je Goran spominjao oca u neprimjerenom kontekstu.

Nakon Barbare superfinale je napustio i Ervin Mujaković, tako prepustivši Kuću Goranu i Darku.

Darko i Goran su dobili poseban zadatak. Moraju ostati mirovati mada su im prišli njihovi bližnji. Darku je došao brat i rekao mu da ga voli. Lejla je došla Goranu i poručila mu da izdrži još samo malo jer je uspio izdržati 100 dana. 

Antonija je posjetila bivše stanare u Kući koji su se bez problema odlučili za svoje favorite. Dok je Aleksandar navijao za Gorana, Luća za Darka, Barbara je pozivala gledatelje da glasaju za Darka jer smatra da je Goran glumac, a Đorđe je želio da Goran pobijedi.

U konačnici na temelju glasovanja publike pobijedio je Darko.

Sedmu sezonu Velikog Brata obilježio je nekoliko jedinstvenih događaja kao što je ulazak čitave obitelji Vasić u Big Brother kuću, a 100 dana je bilo i prepuno romantičnih trenutaka. 

Ljubavni momenti u kući Velikog Brata! #VelikiBrat

Ljubavni momenti u kući Velikog Brata! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, 11 December 2015
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala