Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 22.4.
Nove epizode showova "Zvijezde pjevaju" i "Masked Singer" uz odlične filmove

TV Preporuke dana – Subota 22.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 22. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Masked Singer, RTL u 20:15 sati
Tko napušta show u polufinalnoj emisiji?

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:25 sati
Ostalo je još samo pet parova koji se bore za titulu najboljeg u 12. sezoni showa!

Nevjerojatna putovanja Simona Reevea, HTV 2 u 21:10 sati
Simon Reeve predstavlja najzanimljivije trenutke svojih nevjerojatnih putovanja svijetom.

FILMOVI

Što je novo s Morganima?, Doma TV u 19:55 sati
Komedija prati uspješan par koji živi na Manhattanu, Paula i Meryl Morgan (Hugh Grant i Sarah Jessica Parker), čije gotovo savršene živote kvari samo jedan zamjetni neuspjeh; njihov brak koji propada.

Rampage: Totalni kaos, Nova TV u 20:15 sati
Davis Okoye dijeli neizbrisivu vezu s Georgeom, izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti od kad se rodio. No, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nježnog majmuna u bijesno čudovište. Ta novonastala čudovišta počela su uništavati cijelu Sjevernu Ameriku i sve što im se našlo na putu.

Bill i Ted spašavaju svijet, Doma TV u 21:55 sati
Još neostvarene rock and roll sudbine, sada već sredovječni najbolji prijatelji kreću u novu pustolovinu kad ih posjetitelj iz budućnosti upozori da samo njihova pjesma može spasiti život kakav poznajemo. Usput će im pomoći njihove kćeri, nova skupina povijesnih ličnosti i nekoliko glazbenih legendi – da potraže pjesmu koja će njihov svijet dovesti u red i unijeti harmoniju u svemir.

Snajperist, Nova TV u 22:10 sati
Poslan u Irak kako bi štitio svoje suborce Chris Kyle uskoro je dobio nadimak Legenda, a postao je nadaleko poznat i s neprijateljske strane te mu ucijenjena glava. Usprkos životnoj opasnosti i obitelji koja je strepila kod kuće, Chris je odradio četiri misije u Iraku. No nakon što se vratio kući, svojoj supruzi Tayi Renae i djeci, Chris je shvatio a se radi o ratu u kojem ne može pobijediti.

Slatka mala tajna, HTV 1 u 22:25 sati
Film prati mamu vlogericu Stephanie Ward i njenu najbolju prijateljicu, glamuroznu i prekrasnu, Emily Nelson koja jednog dana nestaje nakon što zamoli Stephanie da pokupi njenog sina iz škole. Stephanie istog trena pokušava otkriti istinu vezanu za iznenadni nestanak svoje najbolje prijateljice Emily iz grada.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala