Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Barbara, Ervin, Darko i Goran su superfinalisti Big Brothera
Big Brother kuću večeras su napustile Tina, Zorica, te Mika i Giba.

Barbara, Ervin, Darko i Goran su superfinalisti "Big Brothera"

Foto: RTL
www.rtl.hr

Supefinalisti, čestitamo! #VelikiBrat

Supefinalisti, čestitamo! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, 11 December 2015

Jesensku televizijsku shemu svakako je obilježio povratnik na male ekrane, onaj o kojem svi pričaju, svi sve znaju, ali ga nitko nije vidio – mitski Big Brother. Najpoznatiji reality show na svijetu i u ovogodišnjoj se regionalnoj verziji potrudio nadmašiti samog sebe pa su njegovi tjedni zadaci, dnevne spačke, genijalni obrati i osebujni kandidati jednostavno bili tema o kojoj se mora pričati. A kako svaka priča ima svoj kraj, tako je ima i Big Brother, a svoje mjesto u velikom finalu osigurali su Barbara, Darko, Ervin i Goran.

Stanarima su se na početku emisije uživo obratili voditelji Antonija i Sky i iznenadili ih prikazivanjem videa u kojima njihovi bližnji pričaju o njima i njihovom djetinjstvu.

 

Na pozornici su se pojavili bivši stanari Rade i Rada Vasić koji su izjavili da su jako ponosni na svoje sinove Miku i Gibu. Rade kaže da mu je preko televizije sve izgledalo odlično i da se zahvaljuje svima koji su ih podržavali. Darkov brat i tata su također bili gosti, jako su zadovoljni njegovim ponašanjem i vjeruju da će pobijediti. 

Prva finalistica koja je napustila Kuću i neće imati priliku boriti se za glavnu nagradu je Tina. Po izlasku je rekla da je zadovoljna svojim boravkom u Kući i ne žali što je ispala iz showa. Otkrila je i da se kaje zbog svoje ovotjedne burne reakcije tijekom svađe s Darkom kada ga je zalila vinom. Na pozornici ju je dočekala prijateljica Dragana za koju Tina kaže da je uvijek bila uz nju i Barbaru. 

Tina, izbačena si! #VelikiBrat

Tina, izbačena si! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, 11 December 2015

Druga finalistica koja je večeras napustila kuću je Zorica. S voditeljima je razgovarala i rekla da je u kući vladala laž i neistina. Zadovoljna je jer je uspjela ostati 99 dana u kući unatoč brojnim nominacijama. Vjeruje da je to zato što su prepoznali da je iskrena. 

Kuću su večeras napustili i Mika i Giba koji su jako zadovoljni jer su daleko dogurali u showu što nisu očekivali. U publici su ih dočekali mama i tata, Rada i Rade. 

Mika I Giba iz ugla Velikog Brata! #VelikiBrat

Mika I Giba iz ugla Velikog Brata! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, 11 December 2015

U 100 dana boravka u Kući, skupilo se svega i svačega, od ljubavi do neprijatelja, od smijeha do suza… A mi vam kroz naredne retke donosimo presjek sezone u brojevima. Ukupno 21 kandidat je bio (ili je još) u Kući i borio se za glavnu nagradu. U Kući je bilo šestero gostiju – Lejla (Goranova zaručnica), Katja (Steffanina majka), Simo (Zoričin suprug) te stanari iz sezone 2011. godine, Horvat, Duško i Nirmal. Stanari su imali 13 tjednih zadataka, od čega su devet uspješno izvršili, a četiri pali, a dobili su ukupno 335 kazni. Pomalo nevjerojatno, ali u prosjeku se 8100 puta čuo cvrkut ptica koji je značio da su stanari govorili neprimjerene riječi. U ispovjedaonicu su ušli ukupno 3112 puta48 kamera pratilo je stanare na svakom njihovom koraku, a 256 ljudi je ukupno radilo na realizaciji projekta. 

Tko će biti ovogodišnji pobjednik saznat ćemo sutra u Live emisiji od 21 sat na RTL-u

Ljubavni momenti u kući Velikog Brata! #VelikiBrat

Ljubavni momenti u kući Velikog Brata! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, 11 December 2015

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala