Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 29.4.
Finale emisije "Masked Singer", polufinalna epizoda "Zvijezde pjevaju" i odlični filmovi

TV Preporuke dana – Subota 29.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 29. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Masked Singer, RTL u 20:15 sati
Finalna epizoda showa!

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:15 sati
Neće biti lako u polufinalu. Četiri preostala para prvo će izvesti po dvije pjesme žanrova koji su im preostali a onda će se i međusobno boriti za dodatan bod žirija u duelima.

Nevjerojatna putovanja Simona Reevea, HTV 2 u 21:10 sati
Simon Reeve predstavlja najzanimljivije trenutke svojih nevjerojatnih putovanja svijetom.

FILMOVI

Plavuša s Harvarda, Doma TV u 19:55 sati
Snimljen s tek 18 milijuna dolara, što je za današnje holivudske prilike poprilično skroman budžet, i bez velikih zvijezda, film je samo na američkim kino blagajnama zaradio 95 milijuna dolara. Nije samo publika hrlila na taj film nego su je opravdano hvalili i kritičari.

Reci da, RTL 2 u 20:15 sati
Reci da priča je o čovjeku koji odlučuje promijeniti svoj život tako što će pristati na apsolutno sve što mu donese život. To što stalno govori da dovodi ga do smiješnih i neočekivanih avantura koje mu okreću život naopako.

Na zmajevom putu, HTV 3 u 20:25 sati
Najveći glumac borilačkog žanra, čiji su filmovi toliko značajni da su redefinirali akcijski žanr i postali podžarn sam po sebi, debitirao je 1972. kao redatelj ovog filma, u kojem se pojavljuje i kao glumac. Mnogi drže da je ovaj film najbolji legendarnog borca, čija popularnost ni danas ne jenjava.

Charliejevi anđeli, Doma TV u 21:30 sati
Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) i Alex (Lucy Liu), znane i kao "Charliejevi anđeli", pripadnice su neobične detektivske agencije. Njihova nova zadaća pronalazak je elektronskog genija Knoxa (Sam Rockwell), čiji je nestanak prijavila njegova najbolja prijateljica Vivian (Kelly Lynch).

Logan Lucky, Nova TV u 22:20 sati
Priča o dvojici braće koji planiraju izvesti veliku pljačku tijekom NASCAR utrke. U glavnim su ulogama Channing Tatum i Adam Driver, a odličnu glumačku ekipu čine još i Daniel Craig, Riley Keough, Seth MacFarlane, Sebastian Stan, Katie Holmes i sve popularnija Katherine Waterston.

Zločeste mame, RTL u 22:30 sati
Scenaristi filma Mamurluk donose urnebesnu komediju o natjecateljskom svijetu majki u kojem glavne uloge tumače Mila Kunis, Kristen Bell i Christina Applegate!

Svi smo neprijatelji, HTV 1 u 22:30 sati
Godine 1892. legendarni satnik američke vojske Joseph Blocker nevoljko pristaje otpratiti poglavicu Cheyennea na samrti i njegovu obitelj natrag u njihovu rodnu zemlju. Oni kreću na dugo i opasno putovanje od vojne utvrde u Novom Meksiku do ravnica Montane te ubrzo sreću mladu udovicu čija je obitelj pobijena.

Sicario, RTL u 0:35 sati
Napeti film hvaljenoga redatelja sa izvrsnom glumačkom postavom koju predvodi oskarovac Benicio Del Toro, kriminalistička je drama koja progovara o crnoj rupi bezvlađa i droge na granici između SAD-a i Meksika.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala