Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Postava obnovljene Pune kuće zaokružena Bobom Sagetom
Za šećer na kraju i Bob Saget je službeno objavio svoj povratak u nastavku serije "Puna kuća", "Fuller House"

Postava obnovljene "Pune kuće" zaokružena Bobom Sagetom

 Bob Saget se vraća ikoničnoj ulozi Dannyja Tannera iz obožavanog serijala 90-ih godina Puna kuća. Saget je kao Danny Tanner stajao na čelu velike i vesele obitelji Tanner punih 8 sezona, od 1987. do 1995. godine. 

Nakon službene objave Johna Stamosa kako se Bob Saget vraća i u novoj generaciji serije, sigurno je kao ćemo Dannyja gledati ponovno.

John Stamos, koji je u omiljenoj seriji glumio neobuzdanog ujaka Jesseja Katsopolisa, na svome Twitter profilu objavio je radosnu vijest o povratku glave obitelji te time zaključio casting za novu seriju "Fuller House"

U stilu pravog komičara Saget je prijetvorno tweetao Stamosu - Kako si ti došao do tih informacija? No, odmah je zatim poručio kako se šali. 

Ove vijesti stižu kao šećer na kraju, nakon što su svoje sudjelovanje potvrdili Lori Loughlin i Dave Coulier. Na žalost, blizanke Olsen, Ashley i Mary-Kate, koje su glumile ulogu male slatkice Michelle nećemo vidjeti u novoj seriji. 

Zaokružena postava sada obuhvaća Jodie Sweetin (Stephanie), Candace Cameron Bure (D.J.), Davea Couliera (Joey), Boba Sageta (Danny), Lori Loughlin (Rebecca) i Johna Stamosa (Jesse) koji će se naći u gostujućoj ulozi. 

Premijera novih nastavaka bit će na Netflixu 2016. godine, a pratit ćemo sad odraslu D.J. koja radi kao veterinarka, trudna je i nedavno je izgubila supruga pa sada živi u San Franciscu. Stephanie, koja je sad poznata glazbenica, i samohrana majka Kimmy sa svojom kćeri Ramonom sele se kod D.J. kako bi joj pomogle oko brige za njezina dva sina, J.D.-ja i Maxa, u očekivanju skorog rođenja bebe.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala