Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Službeno je: vraća se „Puna kuća“
Netflix je objavio da će nastavak naziva „Fuller House“ dobiti 13 epizoda kako se već tjednima pričalo

Službeno je: vraća se „Puna kuća“

Puna kuća (Full House) će nam barem još jednom otvoriti svoja vrata!

Nakon što je John Stamos u jučerašnjom gostovanju kod Jimmyja Kimmela objavio da se Puna kuća vraća, Netflix je nedugo zatim potvrdio da se omiljena obiteljska humoristična serija vraća u nastavku Fuller House (Punija kuća) koja će imati 13 epizoda.

The Hollywood Reporter javlja i da su poznati glumci za novu-staru seriju: Candace Cameron-Bure ponovno će biti D.J., Jodie Sweetin će biti Stephanie, a Andrea Barber D.J.-ina najbolja prijateljica Kimmy Gibbler.

Stamos će biti jedan od producenata i ponekad će uskočiti u ulogu ujaka Jesseja, a još traju pregovori s ostalim glumcima iz originala (Bob Saget, Mary-Kate i Ashley Olsen, Dave Coulier te Lori Loughlin).

Novi nastavci svoju premijeru će doživjeti sljedeće godine na Netflixu, a pratit ćemo sad odraslu D.J. koja radi kao veterinarka, trudna je i nedavno je izgubila supruga pa sada živi u San Franciscu. Stephanie, koja je sad poznata glazbenica, i samohrana majka Kimmy sa svojom kćeri Ramonom se sele kod D.J. kako bi joj pomogle oko brige za njezina dva sina, J.D.-ja i Maxa, te uskoro rođene bebe.

„Velika je čast što ponovno možemo zaviriti u živote omiljenih nam likova i vidjeti kako danas žive. Glumci su ostali u dobrim odnosima i nakon snimanja serije pa vjerujemo da će se svi pojaviti u njezinom svojevrsnom nastavku“, izjavili su u zajedničkom priopćenju kreator Pune kuće Jeff Franklin koji će nadgledati snimanje nove serije te izvršni producenti Robert L. Boyett i Thomas L. Miller.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala