Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Eksplozivni vikend na Fight Channelu!
Noć sa subote na nedjelju 04:00h rezervirajte za pravi spektakl FC-a: Bute vs. Pascal! U nedjelju 16:00 ne propustite uživo iz Bakua: Astan vs. tim Baku Fires!

Eksplozivni vikend na Fight Channelu!

 

"Najveći meč u kanadskoj povijesti" na FC-u: Bute vs. Pascal za dijamantni pojas!

U noći sa subote na nedjelju, 19. siječnja s početkom u 04:00h po hrvatskom vremenu u montrealski Bell Centar domaćin je jednog od najvećih kanadskih boksačkih mečeva u povijesti. Za naslov WBC Diamond prvaka borit će se Lucian Bute i Jean Pascal. Izravni prijenos pogledajte na Fight Channelu!

Više od 20 tisuća gledatelja u dvorani i svi oni uz male ekrane s nestrpljenjem očekuju ovaj meč. Borba se trebala održati još u svibnju prošle godine, ali je otkazana jer se Bute ozlijedio te je morao na operaciju. Osam mjeseci kasnije dvije kanadske boksačke zvijezde ipak će se naći u ringu.

Pascal u borbu ulazi s omjerom od 28 pobjeda, dva poraza i jednom borbom koja je završila bez pobjednika. Bivši WBC i IBO prvak posljednju je borbu imao krajem rujna prošle godine. Slavio je protiv Amerikanca Georgea Bladesa prekidom u petoj rundi i spremno dočekuje svog protivnika.

Ring će biti premalen za obojicu. Bute se neće imati gdje sakriti. Potpuno ću razotkriti sve njegove nedostatke, samouvjereno će uoči borbe reći Kanađanin rođen na Haitiju.

Bute je bivši NABF (North American Boxing Federation) prvak u poluteškoj te bivši prvak po IBF verziji u super srednjoj. Ovo će mu biti 32. profesionalna borba u karijeri i u nju ulazi s 31 pobjedom i samo jednim porazom. On se dogodio u svibnju 2012. kad je na suprotnoj strani bio Britanac Carl Froch. Prekidom je završio čak 24 meča, ali problem bi u borbi s Pascalom mogla biti činjenica da u ringu nije bio 14 mjeseci.

Ući ću u ring potpuno spreman i odlično pripremljen. Ovo je borba koju sam želio, rekao je Bute koji je rođen u Rumunjskoj.

Montreal bi nam trebao donijeti boksački spektakl u režiji velikog HBO-a. Namjestite budilice u nedjelju u 4 sata ujutro i budite uz Fight Channel. Ovo je nešto što niti jedan pravi boksački fan neće propustiti!

WSB liga: Ove subote Astana u gostima kod neugodnog Bakua!

Kazahstanska momčad s velikom i bitnom hrvatskom notom, Astana Arlans, nastavlja sa sjajnim rezultatima u WSB ligi s direktnim prijenosom na Fight Channelu. Nakon što su prošli tjedan svladali Poljske "Husare", momčad Leonarda Pijetraja već ovaj vikend putuje u Azerbajdžan gdje će se sudariti s neugodnim timom Baku Fires.

6. kolo sjajne WSB lige nam donosi novi nastup Astana Arlansa. Nažalost, ovaj tjedan nećemo gledati u akciji dva hrvatska prestavnika koji nastupaju za momčad iz Kazahstana - Hrvoja Sepa i Filipa Hrgovića. Njih treneri čuvaju za bitnije i teže ispite koje slijede u grupnoj fazi.

No to nipošto ne znači da će gostovanje u Bakuu proći jednostavno. Azerbaidžanci za sada imaju 2 pobjede i 3 poraza i drže četvrto mjesto Grupe B koje ih vodi u daljnju fazu natjecanja. U zadnjem dvoboju su poraženi od realno najjače momčadi lige, Kuba Domadores s 3:2 što pokazuje da se zaista radi o kvalitetnom timu.

Kazahstanci su, s druge strane, i u zadnjem nastupu slavili pobijedivši u gostima poljske "Husare" s 4:1. Istovjetnim rezultatom završio je i prvi obračun Astane i Bakua (dvokružno natjecanje po grupama) u prvom kolu natjecanja. Tada je kazahstanska momčad bila domaćin i bez većih je problema otvorila ligu uvjerljivom pobjedom.

Novo slavlje Astane sigurno bi zacementiralo drugu poziciju na tablici Grupe B, ali bi i stvorilo dodatan pritisak Kubancima koji čvrsto drže prvo mjesto prije doigravanja.

Izravni prijenos iz Azerbajdžana pogledajte uživo ove subote, 18. siječnja na Fight Channelu s početkom u 16:00 sati.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala