Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 10.9.
Osim repriza serija i filmova večeras možete pogledati povratnički meč Željka Mavrovića!

TV Preporuke dana – Petak 10.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 10 rujna.

SERIJE / EMISIJE

Boks: Mavrović vs. Gogichasvilli, RTL 2 u 19:30 sati
Željko Mavrović nakon pune 23 godine odlučio je opet stati u profesionalni ring! Borba će se održati u Klagenfurtu kao predborba meču između Hrgovića i Radonjića (u 22:15 sati na RTL kanalu), a Mavrovićev protivnik bit će 26-godišnji Gruzijac Ramazi Gogichashvili.

Sjeverna Amerika sa Simonom Reeveom, HTV 2 u 22 sata
Simon Reeve nastavlja putovanje američkim kontinentom. Ovaj dio putovanja vodi ga kroz Kaliforniju. U sjevernoj Kaliforniji istražit će kraj poznat po divovskim sekvojama i saznati da je danas očuvan samo djelić nekadašnje prašume.

Preljub, HTV 2 u 23 sata
Ben napokon Alison prizna istinu. No je li za njihovu vezu ipak prekasno?

FILMOVI

Utočište, HTV 1 u 20:10 sati
Tajanstvena mlada žena stiže u mali grad u Sjevernoj Karolini. Njena nevoljkost da se pridruži zajednici poteže pitanja o prošlosti. Ona će polako skupiti hrabrost i započeti vezu s Alexom, udovcem sa dvoje djece. No, mračne tajne počinju ugrožavati njen novi život.

Looper, HTV 1 u 22:40 sati
Joseph Simmons je član skupine ubojica koji sebe nazivaju Loopers i rade za kriminalnu organizaciju u daljoj budućnosti. Njihovi šefovi vraćaju mete u prošlost, a posao ubojica je jednostavno ih ubiti i riješiti se tijela. Meta nestaje iz budućnosti, a ubojice se rješavaju tijela koje tehnički ne postoji. Joe uživa u novcu i blagodatima svog posla no stvari se zakompliciraju kada shvati da je njegova sljedeća meta upravo on.... Joe iz budućnosti.

Genijalni umovi, Nova TV u 23:40 sati
David (Zach Galifianakis) je vozač koji je zapao u životnu i radnu monotoniju, iz dana u dan prevozeći milijune tuđih dolara u bankovni trezor. Tu svakodnevnicu prekida zavodljiva kolegica Kelly (Kristen Wiig) koja ga nagovori da s ekipom tupavih kriminalaca izvede apsurdno loš plan velike krađe!

Rambo, RTL u 0:20 sati
Sylvester Stallone je John J.Rambo, veteran Vijetnamskog rata. Kada ga pretuku u zatvoru zbog toga što se vratio u grad iz kojeg je protjeran, Rambu "puca film" i bježi u šumu. Prepušten sam sebi, sam protiv svih, Rambo opstaje zahvaljujući vještinama koje je naučio tijekom rata.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala