Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 12.8.
Boksački spektakl, odlične dokumentarne emisije te noviji i stariji hit filmovi

TV Preporuke dana – Subota 12.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 12. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Antropocen - Uspon čovjeka, HTV 2 u 20:15 sati
Zemlja je zbog vode jedinstven planet. Sav život ovisi o njoj, a čovjek je rabi na mnogo načina. No čovjek je i onečišćuje. Pritom mijenja cijele krajolike i na taj način zadire u važne cikluse.

Čvrsto na Zemlji sa Zacom Efronom, HTV 2 u 21:10 sati
Na talijanskom otoku koji se može pohvaliti povelikim brojem stogodišnjaka Zac Efron preispituje svoj pogled na prehranu dok razmišlja o tome kako to da lokalni stanovnici žive tako dugo i zdravo.

Boksački spektakl u Londonu, RTL u 21:30 sati
Nakon što je Dillian Whyte izgubio mjesto u glavnoj borbi zbog pozitivnog testa na doping, novi protivnik Anthonyja Joshue bit će Robert Helenius.

FILMOVI

Ledeni ubojica: Povratak, RTL u 20 sati
Najopasniji ubojica u svijetu, Arthur Bishop pomislio je da je ostavio svoju život ubojice iza sebe, no svi njegovi planovi padaju u vodu kada njegov najveći neprijatelj otme ženu koju voli. Sada je prisiljen putovati svijetom kako bi radio ono što najbolje zna - ubijao.

Gran Torino, Doma TV u 20 sati
Iza ove napete drama stoji legendarni redatelj, glumac i vlasnik pet Oskara, Clint Eastwood, kojemu je ovo najunosniji film u cijeloj karijeri. U jednoj od uloga se pojavljuje i Eastwoodov najmlađi sin, Scott.

Nešto posve osobno, HTV 1 u 20:10 sati
Scenarij za film počiva na biografiji TV novinarke Jessice Savitch koju je pod. Originalna je biografija tragična, pa su scenaristi zaključili da im treba nešto veselije te je kao posljedica nastao scenarij vrlo malo sličan originalnoj priči.

Misija: Bijela kuća, Nova TV u 20:15 sati
Legendarni Roland Emmerich donosi nam uzbudljivi akcijski triler o policajcu zatočenom u Bijeloj kući koji riskira život kako bi spasio kćerku i izvukao predsjednika iz šaka hladnokrvnih terorista.

Erin Brockovich, Doma TV u 21:55 sati
Tračak svjetla za mladu samohranu majku dolazi iz najmanje očekivanog pravca - sudskog sraza s mega-korporacijom.

Na rubu budućnosti, Nova TV u 22:30 sati
U svijetu budućnosti Tom Cruise je poručnik Wiliam Cage koji se bori u ratu protiv vanzemaljaca. Odjednom, on se nađe zarobljen u vremenu, u posljednjem danu bitke u kojoj i umire. Prolazeći svaki puta nanovo zadnji dan svog života, Cage postaje sve vještiji i sve spremniji dočekati smrt.

Jezive priče iz mraka, HTV 1 u 22:55 sati
Obitelj Bellows ostavila je neizbrisiv trag na gradić Mill Valley jer upravo u njihovoj velebnom domu mlada Sarah Bellows svu je bol i tugu svog nesretnog života prebacila u zbirku zastarašujućih kratkih priča. Te će priče za grupu tinejdžera postati stvarnost kada odluče istražiti tamošnje tajne…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala