Zaoštrava se sukob u "Zmajevoj kući"

utorak, 25. lipnja 2024.

Druga epizoda nove sezone također je postigla odličnu gledanost, a HBO je objavio i komentare kreatora i glumaca

Foto: YouTube

Nakon šokantne (ali očekivane) prve epizode Zmajeve kuće, u jučerašnjoj premijeri druge nastavio se zaoštravati sukob unutar kuće Targaryen.

HBO je, kao i obično, objavio video s komentarima glumačke i ostale ekipe na proteklu epizodu pa tako u najnovijem videu showrunner Ryan Condal, scenaristica Sarah Hess i drugi govore o Aegonovom (Tom Glynn-Carney) gubitku stabilnosti i kontrole, Rhaenyre (Emma D'Arcy) i njezinog prihvaćanja vlastitog bijesa te o tome kako je nekoliko poteza Ser Cristona (Fabien Frankel) opet pokrenulo tragične događaje koji su u drugoj epizodi kulminirali sukobom Ser Erryka i Ser Arryka.

Video sadržava SPOILERE druge epizode.

Osim komentara na novu epizodu, stigla je i najava sljedeće, treće u kojoj vidimo da je sav razum ostavljen po strani i, kako Rhaenys Targaryen (Eve Best) kaže, uskoro se nitko neće niti sjećati što je točno započelo rat. U ostalim ulogama su Matt Smith, Rhys Ifans, Olivia Cooke, Ewan Mitchell i Phia Saban.

Treća epizoda Zmajeve kuće, koju je režirala Geeta Patel, premijerno je na rasporedu u noći s nedjelje na ponedjeljak u 3 sata te kasnije istog dana u udarnom terminu u 20 sati.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti