TV Preporuke dana – Petak 17.5.

petak, 17. svibnja 2024.

Odlične serije i emisije uz nešto slabiji izbor filmova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 17. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Mrkomiru je prekipjelo. Već treći dan za redom kuhar mu servira samo povrće. Zeleno, zeleno, zeleno. Kuhar se pravda, kuha ono što mu donesu.

Sommerdahlova ubojstva, HTV 2 u 20:15 sati
Tijekom ljetnog okupljanja pripadnika vjerske zajednice Djeca Božja, jedna pripadnica te skupine pronađena je zadavljena nedaleko od svog radnog mjesta.

Tko to tamo pjeva?, Nova TV u 20:20 sati
U ovotjednoj epizodi za maksimalnih 5.000 eura natjecat će se 37-godišnja Lana Gjurić iz Zagreba. Po struci je psihologinja i psihoterapeutkinja, a uz to radi i kao DJ.

Maria Wern, HTV 2 u 21:50 sati
Čovjek od 60-ak godina Anders Ternrud, vlasnik antikvarnice u Visbyju, pronađen je mrtav u svome autu na noćnome trajektu za Fårösund. Pokazuje se da je otrovan.

Tko je ubio Simona Waldena?, HTV 2 u 23:25 sati
Zaokupljen nastojanjima da ponovno izgradi odnos s majkom, Matthew se bori da zadrži objektivnost kad su u pitanju pripadnici njezine sljedbe.

FILMOVI

K2, HTV 1 u 20:45 sati
Dvojica najboljih prijatelja priključe se alpinistima u osvajanju opasnog planinskog vrha K2, inače drugi najviši poslije Mount Everesta.

Pod paljbom: Neispričana priča o razvodniku Tonyju Vaccaru, HTV 3 u 21:10 sati
Dokumentarni film o životu Tonyja Vaccara, pješaka iz Drugog svjetskog rata i poznatog fotografa koji je prokrijumčario kameru u borbu kako bi stvorio jedan od najopsežnijih, nezaboravnih i intimnih fotografskih zapisa rata.

Rocky 4, HTV 1 u 23:20 sati
Saga o usponu i uspjehu boksača Rockyja Balboe, koja je počela 1976., gotovo deset godina kasnije doživjela je vrhunac u četvrtom dijelu, dobrim djelom zahvaljujući Dolphu Lundgrenu, koji se proslavio ulogom sovjetskog boksača.Putnici

Putnici, Nova TV u 23:45 sati
Jennifer Lawrence i Chris Pratt tumače glavne uloge u jednom od najvećih avanturističkih spektakala godine - filmu intrigantne, napete radnje s neočekivanim obratima i prepunom zapanjujućih specijalnih efekata.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti