TV Preporuke dana – Petak 31.5.

petak, 31. svibnja 2024.

Odlične serije i emisije uz solidan izbor filmova u ranijem i kasnom terminu

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 31. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Mrkomir je zbunjen velikim brojem novih slugu na dvoru. Čudno izgledaju i ništa ih ne razumije. Slavomir, dakako, ima objašnjenje.

Tko to tamo pjeva?, Nova TV u 20:20 sati
U posljednjoj epizodi u goste panelistima stiže popularni pjevač Giuliano.

Van der Valk, HTV 2 u 21:20 sati
Uporaba indonezijskog obrednog mača u ubojstvu odvest će Van der Valka i njegov tim duboko u svijet muzeja kolonijalnih artefakata i škakljive teme restitucije. Događaj će povezati Pieta s njegovim prvim slučajem i navodno opakom maloljetnom ubojicom.

Arthur i George, HTV 2 u 23 sata
Godine 1906. Sir Arthur Conan Doyle oplakuje gubitak svoje supruge Louise, bezvoljan je i osjeća krivnju: boji se da je Louisa sumnjala da je preljubnik zbog njegova prijateljstva s Jean Leckie. Čak ga ni pisanje priča o Sherlocku Holmesu ne može trgnuti.

FILMOVI

Kalibar 20 za specijalista, HTV 1 u 20:45 sati
Dok u provincijskom američkom gradiću svećenik vjernicima u crkvi drži propovijed, pojavi se muškarac koji izvuče pušku i prema velečasnom ispali nekoliko hitaca. Ispostavi se da je svećenik zapravo varalica i kriminalac.

Zločesti dečki 2, Nova TV u 22 sata
Marcus Burnett (Martin Lawrence) i Mike Lowrey (Will Smith), dvojici policajca iz Odjela za narkotike zadan je novi zadatak – ući u trag dobavljačima ecstasyja u Miamiju.

Slom, RTL u 22:45 sati
Ako pažljivije pogledate, vidjet ćete da svatko od nas ima slabu točku. Ovaj triler otkriva da razlika između krivnje i nedužnosti može biti otkrivena uz pomoć najmanje pojedinosti.

Rocky Balboa, HTV 1 u 23:25 sati
Redatelj, scenarist i glavni glumac Sylvester Stallone donosi još jedno poglavlje iz života boksačkog šampiona, Rockyja Balboe. Rocky je objesio boksačke rukavice i provodi vrijeme u svom restoranu, ali kad vidi simulaciju borbe između njega i trenutnog šampiona on ponovo osjeti želju za borbom.

Kuća koju je izgradio Jack, HTV 3 u 0:35 sati
U filmu radnjom smješten u SAD 70-ih godina prošlog stoljeća, pratimo iznimno inteligentnog Jacka kroz vremensko razdoblje od 12 godina tijekom kojeg svjedočimo nizu zločina koji od njega čine serijskog ubojicu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti