"Zlatni kavez" i "Divlje srce" od 4. lipnja na Novoj TV

subota, 01. lipnja 2024.

Dva ultimativna turska serijska hita stižu na Novu TV od 4. lipnja

Od utorka, 4. lipnja na Novu TV vraćaju se turske serije. Serija Zlatni kavez, koja je oduševila gledatelje, sada dolazi s novim, još napetijim nastavcima, a gledatelji će imati priliku pratiti i novu seriju Divlje srce, koja je ostvarila uspjeh u brojnim zemljama emitiranja.

Priča o Sejran i Feritu, čija ljubav prolazi kroz mnoge izazove i prepreke, nastavlja se s još više drame i emocija. Njihova složena ljubavna priča, isprepletena intrigama i neočekivanim preokretima, nastavit će držati gledatelje prikovanima za ekrane. Sejran i Ferit suočavaju se s novim izazovima koji će testirati granice njihove ljubavi i odanosti, dok se oko njih raspliću mreže spletki i tajni.

Uz povratak Zlatnog kaveza, Nova TV donosi i potpuno novu seriju Divlje srce. U glavnoj ulozi je Halit Özgür Sari, glumac za kojeg se otimaju produkcijske kuće, a kojeg hrvatska publika već poznaje iz serije Snaga obitelji. Ova drama prati priču o mladiću Jamanu koji se bori za opstanak na ulici. Njegova nevjerojatna priča o hrabrosti, prijateljstvu i borbi za bolje sutra, kao i  odlučnost i snaga da prevlada životne nedaće, zasigurno će osvojiti srca gledatelja.

Zlatni kavez i Divlje srce svaka sa svojom jedinstvenom pričom i likovima, donose mnoštvo uzbuđenja i emocija na male ekrane.

Od 4. lipnja, večernji sati bit će ispunjeni nezaboravnim trenucima ljubavi, intriga i hrabrosti!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti