Treća sezona popularne kriminalističke serije "Rookie" na Doma TV-u

nedjelja, 17. ožujka 2024.

Nakon izdaje mentora još jednom će se naći u školskoj klupi

Nova sezona popularne kriminalističke serije Rookie donosi nastavak istinite priče o najstarijem novaku koji već treću godinu marljivo gradi svoju policijsku karijeru. Dok se bori s neizbježnim preprekama na ulicama „Grada anđela“, John Nolan se ponovno vraća u školske dane i sada treba pronaći zajednički jezik s puno mlađim kolegama. Nakon velike izdaje mentora Armstronga, uskoro bivši novak mora ponovno pronaći vjeru u policijski sustav. Uzbudljive slučajeve s dozom humora ne propustite u novim epizodama treće sezone, od 19. ožujka na Doma TV-u od 20 sati.

Nakon dvije godine ispunjene policijskim izazovima, stariji, iskusniji, ali nikada neumorni John Nolan vraća se u akciju dok se bliži kraj njegove pripravničke godine u Los Angeles Police Departmentu (LAPD). No, i sam zna da put do uspjeha neće proći glatko. Upravo kada se činilo da je sve pod kontrolom, Nolan se mora pomiriti s izdajom svoga mentora Nicka Armstronga (Harold Perrineau) i počinje shvaćati težinu odgovornosti koju policijski posao nosi.

Dok dovodi svoj život u red, shvaća da bi stjecanje fakultetske diplome moglo biti ključno za ubrzanje njegove karijere. Kada se nađe u školskoj klupi s puno mlađim kolegama, ponovno se osjeća kao da ne pripada kolektivu. U međuvremenu, profesorica kaznenog prava Fiona Ryan postavlja mu izazove na osobnoj i profesionalnoj razini, a njegove policijske dužnosti stavljene su pod povećalo kada ga čovjek, koji nema ništa za izgubiti, uzima kao taoca.

Odnos Jacksona i njegova mentora policajca Douga Stantona dolazi do točke koja bi mogla okončati Jacksonovu karijeru, dok će se policajka Chen prvi put okušati u tajnim zadacima. U istrazi otmice sina suca kaznenog suda, Nolan, Harper i detektivka Lopez suočavaju se s brojnim preprekama i neprijateljima. Dok tragaju za otetim novorođenčetom, vremena je sve manje, a tragova nema.

Uz sve što mu se događa, Nolan se mora opraviti i od ozljeda zadobivenih u potjeri za lopovom, a  Lopezinu salu za vjenčanje neočekivano će preuzeti FBI. Ipak, najveći izazov za Nolana će predstavljati zadržavanje pozitivnog stava. Mentorica Nyla Harper vodi ga kroz trnovit teren moralnih dilema te podučava da  urođena dobrota nije uvijek ono što ljudima treba.

Nove epizode uzbudljive treće sezone serije Rookie pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti