Druga sezona serije ''Walker'' od 7. travnja na Doma TV-u

ponedjeljak, 01. travnja 2024.

Nova otkrića, neočekivani saveznici i iznenadni preokreti čekaju nas u novoj sezoni serije "Walker"

U nedjelju, 7. travnja Doma TV kreće s emitiranjem druge sezone serije Walker. U novom poglavlju ove uzbudljive interpretacije kultne serije Walker, Texas Ranger, Jared Padalecki se vraća kao Cordell Walker, udovac i otac dvoje djece, koji se suočava s neočekivanim opasnostima. Dok se obitelj Walker i njihovi prijatelji nastavljaju oporavljati od burnih događaja prve sezone, druga sezona će ih dovesti licem u lice s duhovima njihove prošlosti. No, to nije sve, jer netko iz sjene promatra svaki njihov korak.

Zvijezda kultne serije Supernatural Jared Padalecki vraća se kao Cordell Walker, teksaški rendžer, udovac i otac dvoje djece, donoseći sa sobom još više dilema, drama i uzbudljivih trenutaka u novoj sezoni.

Druga sezona serije Walker predstavit će Davidsonse, obitelj koju obilježava dugogodišnje rivalstvo s Walkerima još od početka 19 stoljeća. Dok se ova austinska obitelj na čelu s Gail, kćeri Denise i zetom Danom, ponovno uzdiže nakon iznenadnog gubitka ranča, Cordellu će zadavati probleme kako bi preuzeli tron, ponovno izgradili reputaciju i uzdignuli svoje obiteljsko ime. No, s novim neprijateljem na vratima, dvije suprotstavljene strane morat će udružiti snage.

S depresijom koja pogađa njegove najmilije i nepoznatim neprijateljima koji vrebaju iz sjene, Cordell se nalazi na rubu, a njegova kolegica Micki Ramirez (Lindsey Morgan) uputit će se u opasnu igru pod krinkom. Nakon što je u prvoj sezoni dao sve od sebe da otkrije misterij iza smrti svoje supruge Emily, njegova otkrića samo su otvorila Pandorinu kutiju novih tajni.

Glavni likovi suočit će se s izazovima iz prošlosti, dok pokušavaju riješiti slučajeve i očuvati svoje odnose. Dok se kapetan James bori za svoj život, Walker preuzima privremenu ulogu kapetana, tražeći pomoć od neobičnih izvora.

Hoće li Walkerovi uspjeti otkriti tko stoji iza misterioznih kamera koje ih promatraju, doznajte od nedjelje, 7. travnja na Doma TV-u.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti