Četvrta sezona "Only Murders in the Building" ima novo pojačanje

utorak, 12. ožujka 2024.

Zach Galifianakis se priključuje seriji u gostujućoj ulozi uz Kumaila Nanjianija, Eugena Levyja, Evu Longoriju i Molly Shannon

Krenula je produkcija četvrte sezone serije Only Murders in the Building, a glumačka se ekipa sve više povećava. Nedavno je otkriveno kako će se Steveu Martinu, Martinu Shortu i Seleni Gomez, koji su u glavnim ulogama, u gostujućim ulogama pridružiti Kumail Nanjiani, Eugene Levy, Eva Longoria i Molly Shannon.

Već bogatoj glumačkoj ekipi u četvrtoj će se sezoni pridružiti i Zach Galifianakis. Njegova uloga za sada još nije otkrivena, ali bi navodno trebala biti "ključna za zaplete istrage nove sezone".

Za sada se malo toga zna o četvrtoj sezoni hvaljene humoristično-kriminalističke serije, osim da će na nekoliko epizoda otići iz poznatih hodnika stambene njujorške zgrade Arconia u Los Angeles te da će se u novoj sezoni usredotočiti na ubojstvo Sazz Pataki (Jane Lynch), dugogodišnje dvojnice i prijateljice Charlesa Haden-Savagea (Martin).

Osim već spomenutih, u novoj ćemo sezoni također ponovno gledati Meryl Streep, čiji smo lik upoznali tijekom treće sezone.

Četvrta sezona serije Only Murders in the Building trenutno je u produkciji i još nije otkriven datum izlaska.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti