Thelma the Unicorn ostvaruje svoje snove u prvom traileru za animirani film

srijeda, 17. travnja 2024.

Na Netflix uskoro stiže priča prema popularnom strip serijalu Aarona Blabeya

Foto: YouTube

Netflix je ovih dana objavio prvi trailer za svoj novi animirani film, Thelma the Unicorn, koji je odmah osvojio simpatije gledatelja.

U središtu radnje je Thelma, znatiželjni i veseli poni koji pjeva u bendu i sanja o tome da postane glazbena zvijezda. Thelmi to nikako ne uspijeva, ali u jednom trenutku sudbine zbog kante boje i šljokica ona počne sličiti na čarobnog jednoroga što odmah zainteresira svijet. Ona odmah postaje neviđena zvijezda, ali putem će saznati da slava dolazi s cijenom. I to prilično visokom.

Thelma the Unicorn temeljen je na istoimenom strip serijalu Aarona Blabeya, autora također serijala stripova The Bad Guys iliti Loši momci koji su popularni i u Hrvatskoj te prema kojima je snimljen dugometražni igrani film koji je prije dvije godine solidno prošao u kinima (ukupna zarada oko 250 milijuna dolara), a 2025. očekuje nas njegov nastavak. Netflix ovaj film planira još od 2019. godine kad je kupio prava na ekranizaciju nakon što je više studija bilo zainteresirano za njih.

Scenarij za Thelmu napisali su Jared i Jerusha Hess, a film su režirali Jared Hess i Lynn Wang. Brittany Howard posudila je glas glavnoj junakinji Thelmi, a ostale glasove posudili su Will Forte, Jemaine Clement, Edi Patterson, Fred Armisen, Zach Galifianakis, Jon Heder i Shondrella Avery.

Thelma the Unicorn na Netflix nam stiže 17. svibnja.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti