Psihološki triler o ljubavi i povjerenju "Nesigurno utočište" na malim ekranima

subota, 09. ožujka 2024.

Sredinom tjedna s prikazivanjem kreće serija u kojoj glavne uloge imaju Martin Compston, Sophie Rundle i Mirren Mack

Koliko je daleko čovjek spreman ići da dobije dijete? Martin Compston, Sophie Rundle i Mirren Mack nastupaju u glavnim ulogama u ovom psihološkom trileru o ljubavi, povjerenju i o tome koju cijenu trebamo platiti kako bismo kupili što god želimo. Dogovor između bogatog bračnog para i mlade djevojke zauvijek će svima trima promijeniti život.

Prva epizoda serije Nesigurno utočište prikazuje se u srijedu, 13. ožujka na Prvom HRT - HTV 1 u 21:15.

Dan i Emily ludo su zaljubljeni. Žive u golemoj kući u najljepšoj glasgowskoj četvrti i imaju sve. Međutim, godinama neuspješno pokušavaju dobiti dijete. Kada 18-godišnja Kaya slučajno uđe u Emilyn život, čini se da je njihov susret bio sudbonosan.

Kaya živi na drugom kraju grada i odlučila je nešto napraviti od svog života. Čim je sjela u Emilyn luksuzni Range Rover, na prvu joj se svidjelo kako bogati žive. Kad se vratila u svoj skromni socijalni stan, odlučila je promijeniti svoju budućnost. Pronašla je Emily i ponudila Danu i njoj da im bude surogat-majka ako joj pomognu da stane na svoje noge.

Ona može promijeniti život njima, a i oni njoj. No kako je ostao samo jedan zametak, trebaju li Dan i Emily svoju posljednju šansu da dobiju dijete prepustiti tinejdžerici koju su tek nedavno upoznali?

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti