Vraćamo se "Obitelji Larkin"

ponedjeljak, 01. travnja 2024.

Drugu sezonu britanske serije "Obitelj Larkin" pratimo ovog travnja na našim malim ekranima

Ljeto je 1959. Tatu (B. Walsh), mamu (J. Scanlan) i njihovu brojnu djecu, uključujući i malenog Oscara, očekuju novi urnebesni školski praznici. Nedostaje samo Mariette (J. Rae), koja putuje diljem Europe na medenom mjesecu s Charleyjem (T. Stephen). U subotu, 6. travnja na Prvom programu HRT - HTV 1 u 17.30 prikazuje se prva epizoda druge sezone serije Obitelj Larkin.

Primrose (L. Paige) je završila srednju školu i planira za sebe novinarsku karijeru. Uz majčinu pomoć uspijeva se zaposliti u Mid Kent Timesu. Osim toga je u potrazi za ljubavlju, što joj se ostvari kad prezgodni velečasni Candy (M. Ays) stigne u njihovu župu, no njegov će dolazak ozlojediti mrzovoljnog starog vikara (P. Davidson) koji tad odluči iskorištavati svog novog suradnika.

Druge su pridošlice Pinkie Jerebohm (M. Robinson) i njezin mlakonja od muža (J. Rhind-Tutt) te njihovo dvoje zastrašujuće djece. Oni su tvrdoglavo odlučili od tate Larkina kupiti Bluff Court, staru vilu u raspadu, no nakon kupnje zažale što su je toliko platili.

Kad im tata Larkin odbije vratiti novac, Jerebohmi se odluče osvetiti... Prvo se svi počnu baviti streljaštvom iz puške, što prerasta u sve glasniju i neprestanu divlju pucnjavu. A zatim, uz pomoć Aleca Normana tati Larkinu namjeste klopku.

Ostali vrhunci serije uključuju nekoliko ludih zabava s našim starim znancima iz sela - obožavateljicom tate Larkina, gđicom Pilchester (A. Bullmore) te mjesnim uglednikom Johnnyjem Delamereom (R. Bathurst).

Zabava s roštiljem, utrka u tačkama, lunapark i masovno krštenje u bazenu, sve se to održava na sunčanoj kentskoj farmi obitelji Larkin. A zatim se s medenog mjeseca vrate Mariette (J. Rae) i Charley (T. Stephen) s uzbudljivim vijestima.

1. epizoda: Pinkie i gospodin Jerebohm kupit će golemu vilu u raspadu u Larkinovom susjedstvu, a tata Larkin tu ponudu ne može odbiti. To je unosna kupoprodaja, pa sad Larkini imaju dovoljno da krenu u gradnju bazena.

Primrose je završila srednju školu i kreće u karijeru novinarke. Usto se i zaljubi u velečasnog Candyja, koji je tek stigao u selo i mora se hvatati u koštac s podmuklim starim vikarom. Primrose bez straha pozove prezgodnog velečasnog na rendes.

U seriji glume Bradley Walsh, Joanna Scanlan, Lydia Page, Amelia Bullmore, Peter Davison, Liam Middleton, Joelle Rae, Tok Stephen, Maxim Ays, Morgana Robinson, Julian Rhind-Tutt, Robert Bathurst.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti