TV Preporuke dana – Nedjelja 18.2.

nedjelja, 18. veljače 2024.

Nove epizode emisija i raznovrstan izbor starijih filmova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 18. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Godina za pamćenje, HTV 1 u 20:15 sati
Posljednja emisija vratit će nas u 1968. godinu. Kroz zabavni kviz prisjetit ćemo se najvažnijih događaja te godine.

Real Madrid - Bijela legenda, HTV 2 u 22:15 sati
Odlučnost, hrabrost i vjera neke su od odlika Real Madrida, kao što su igrači pokazali za najpoznatijih europskih večeri. Pet članova takozvane La Quinta del buitre, odnosno Pet strvinara, govorit će o svojim počecima i uspjesima.

FILMOVI

Bourneovo naslijeđe, RTL u 20:15 sati
U novom dijelu poznate franšize izvorno nastale prema predlošku romana Roberta Ludluma se pojavljuje novi špijun Aaron Cross kojega glumi Jeremy Renner.

Noć u muzeju: Tajna grobnice, HTV 1 u 21:30 sati
Muzejskom čuvaru Larryju Daleyju (Ben Stiller) i Jedediahu (Owen Wilson) u novim se pustolovinama po svjetovima oživljenih izložaka ovaj puta pridružuju glumačke legende Robin Williams kao Theodore Roosevelt, Ben Kingsley i Mickey Rooney.

Opasan let, RTL u 22:30 sati
Opasan let britanskog redatelja Simona Westa se slobodno može nazvati baroknom fazom Cageovih zgusnutih angažmana sredinom 1990-ih u iznimno skupim holivudskim projektima.

Zločesti dečki, Nova TV u 22:40 sati
Stotinu milijuna dolara konfisciranog heroina upravo je oteto iz policije. Nekoć najveći uspjeh detektiva Mikea Lowreya i Marcusa Burnetta, nestala droga pretvorila se u prijetnju ukidanja Odjela za narkotike u Mijamiju.

Zbogom, kraljice, HTV 1 u 0:35 sati
Film prikazuje strasti, spletke, raskoš i na kraju kaos koji je zavladao na dvoru Marije Antoanette u posljednjim danima prije izbijanja revolucije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti