Predstavljen "Hellraiser" trailer

srijeda, 21. rujna 2022.

Reboot serija uskoro dolazi na male ekrane, u jednoj od uloga nalazi se i Goran Višnjić

Nakon dugog čekanja je napokon stigla prva službena najava reboot serije Hellraiser. David Bruckner predstavio je svoju verziju uvrnutog, sadističkog svijeta Clivea Barkera samo nekoliko tjedana prije premijere serije.

1987. godine prvi smo puta imali priliku vidjeti Barkerovu adaptaciju njegovog vlastitog djela The Hellbound Hart, koji nam je predstavio Pinheada (Doug Bradley), demona Cenobita, koji uživa u sadističkom mučenju. Film je postao kultni horor te potaknuo stvaranje niza nastavaka, koji nisu uspjeli postići jednaki uspjeh kao original.

Novi nam trailer otkriva Brucknerovu verziju kutije zagonetke. Zagonetni gospodin Vought, kojeg utjelovljuje naš Goran Višnjić, poziva da potražimo nezamislivo zadovoljstvo, uvjerava mladića da otvori kutiju, da iz nje pusti zlo i zaradi svoju "nagradu". Ono što mladić ne zna jest da rješenje zagonetke sa sobom novi krvavu nagradu.

Glumica Odessa A'Zion u seriji glumi za sad neimenovanu junakinju, koja se bori sa svojom ovisnošću i odlučna je shvatiti što predstavlja ta bizarna kutija i po koga "oni" dolaze. Oni su Cenobiti, demoni koji dolaze iz druge dimenzije u potrazi za žrtvama. Njihova predvodnica, High Priestess (Jamie Clayton), nama poznata kao Pinhead, spremna je na krvoproliće.

Uz Višnjića, Clayton i A'Zion, u seriji će također glumiti Adam Faison, Drew Starkey, Brandon Flynn, Aoife Hinds, Jason Liles, Yinka Olorunnife, Selina Lo, Zachary Hing, Kit Clarke i Hiam Abbass.

Premijera serije Hellraiser očekuje se 7. listopada, u sklopu Huluove proslave Noći vještica

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti