Premijera serije "Becoming Karl Lagerfeld" oduševila gledatelje u Cannesu

ponedjeljak, 08. travnja 2024.

Nakon prikazivanja prve epizode serija je dobila 3-minutni pljesak, a na streaming stiže već u lipnju

Foto: YouTube

Cannes je jučer bio oduševljen novom serijom Becoming Karl Lagerfeld i glavnom zvijezdom Danielom Brühlom te ih je nagradio 3-minutnim pljeskom nakon premijere prve epizode.

Serija je na Festivalu prikazana izvan konkurencije, a prikazuje pokojnog njemačkoga dizajnera godinama prije nego što je postao prepoznatljiv po sijedom repiću i njegov početak ljubavi sa Jacquesom de Bascherom (Théodore Pellerin). Inspiracija za seriju bila je knjiga Kaiser Karl novinarke Raphaëlle Bacqué koja je osmislila seriju te radila na scenariju s Jennifer Have, Isaure Pisani-Ferry, Dominique Baumard i Nathalie Hertzberg.

Gledatelji, među kojima su bile razne zvijezde koje su se našle u Cannesu, uživali su u prvoj epizodi radnjom smještenoj u 1970-e, nahvalili Brühla zbog glume, transformacije u modnu ikonu i naglasaka koje je fantastično usvojio, ali i sam scenarij te ostale glumce koji su zaigrali poznata imena s modne i zvjezdane scene.

Uz Brühla i Pellerina među ostalim glume Sunnyi Melles kao Marlene Dietrich, Jeanne Damas kao Paloma Picasso, Alex Lutz kao Pierre Bergé, Arnaud Valois je Yves Saint Laurent, a Agnès Jaoui je Gaby Aghion, osnivačica modne kuće Chloé.

Serija Becoming Karl Lagerfeld na Disney+ i Hulu stiže 6. lipnja sa svih 6 epizoda.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti