Ryan Reynolds i Rob McElhenney nastavljaju priču nogometnog kluba Wrexham

utorak, 23. travnja 2024.

Uvijek je sunčano u Wrexhamu, posebno u najavi treće sezone serije "Welcome to Wrexham"

Treća sezona serije Welcome to Wrexham, hvaljene dokumentarne serije o jednoj od najdramatičnijih priča o autsajderima u britanskom sportu, uskoro će stići na male ekrane, a objavljen je i trailer za novu sezonu. Kao što možda znate, Rob McElhenney i Ryan Reynolds odlučili su davno da je vođenje povijesnog nogometnog kluba u Walesu njihov sljedeći logičan potez u karijeri.

Dobro došli u Wrexham je dokumentarna serija koja se manje bavi golovima, a više snovima, u tvrdokornom gradu Wrexhamu, u Sjevernom Walesu, dok dva glumca koji se spremaju i koji ne znaju apsolutno ništa o sportskim igrama preuzimaju kormilo trećeg najstarijeg profesionalnog nogometnog kluba na svijetu.

Još 2020. Rob i Ryan skovali su plan za kupnju petoligaša Red Dragonsa, oslanjajući se na transformaciju autsajderske momčadi u priču o Pepeljugi. Svijet je naćulio uši i gle čuda, promjena je krenula. Nakon što je prošla kroz 15 brutalnih sezona u Nacionalnoj ligi, momčad je dobila svoju kartu za povratak u Englesku nogometnu ligu. Bio je to veliki korak naprijed u odnosu na Nacionalnu ligu.

Treća sezona serije Welcome to Wrexham obećava još više uzbuđenja jer serija dobiva ekskluzivan pristup timu u EFL-u, vodeći nas krišom u svlačionicu i ravno u središte najvećih utakmica s kojima se Wrexham AFC susreo. Neki od vas možda već znaju kako ova povijesna sezona završava za Red Dragons, ali za one koji ne znaju — pripremite se na neočekivano.

Premijera treće sezone dokumentarne serije Welcome to Wrexham očekuje se 2. svibnja ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti