Steve Carell i John Krasinski ponovno glume zajedno

četvrtak, 27. siječnja 2022.

Nekadašnji kolege iz serije "U uredu" udružili su se za novi obiteljski film "If"

Foto: YouTube

Prvi put nakon što su se pozdravili u Dunder Mifflinu iz serije U uredu Steve Carell i John Krasinski naći će se zajedno ispred i iza kamera.

Dvojac će surađivati na novom Paramountovom obiteljskom filmu If čija se priča temelji na Krasinskijevoj originalnoj ideji o putovanju jednog djeteta koje ponovno mora naći svoju maštu. Krasinski će napisati scenarij prema svojoj ideji, režirat će film i glumiti u njemu, te je vijest podijelio na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli John Krasinski (@johnkrasinski)

Osim Krasinskija i Carella projektu su se pridružili Louis Gossett Jr., Alan Kim i Cailey Fleming, a otprije je poznato da glumačku ekipu čine Ryan Reynolds, Phoebe Waller-Bridge i Fiona Shaw. Zasad se ne zna tko će imati koju ulogu.

Carell i Krasinski kao Michael Scott i Jim Halpert imali su posebno prijateljstvo u omiljenoj humorističnoj seriji U uredu koja je potvrdila Carellov zvjezdani status, a za Krasinskija je bila svojevrsna odskočna daska. Nakon te serije Krasinski se dokazao kao filmaš režijom hitova Mjesto tišine i Mjesto tišine 2. Carella smo mogli gledati u Netflixovoj humorističnoj seriji Space Force i Appleovoj dramskoj The Morning Show.

Paramount je za If kao datum premijere odredio 18. studenog 2023. godine, pet dana prije američkog Dana zahvalnosti.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti