Otkriven datum početka nove avanture "Put oko svijeta za 80 dana"

petak, 26. studenog 2021.

David Tennant predvodit će malu, ali hrabru ekipu na ludo putovanje počevši ovog siječnja

PBS je objavio službeni trailer za svoju nadolazeću seriju Put oko svijeta za 80 dana, koji nam otkriva likove koje smo već imali prilike upoznati u prethodno objavljenom teaseru, a otkriven nam je napokon i datum premijere.

David Tennant ovog će siječnja predvoditi malu, ali hrabru ekipu na avanturu koja uključuje putovanje oko svijeta i to u 80 dana. Poznata je to priča iz pera Julesa Vernea, koju smo već mnogo puta imali prilike gledati na malim i velikim ekranima.

U novoj seriji Tennantu, koji je u ulozi Phileasa Fogga, poznatog avanturista, pridružiti Leonie Benesch kao Abigail Fix, novinarka koja će ga pratiti na putovanju i sve dokumentirati te Ibrahim Koma kao Jean Passepartout, Foggov vjerni sluga.

Ovaj neobičan trojac na svom će se putu probijati kroz pustinje i prašume te se naći u više nevolja no što su to mogli predvidjeti.

U seriji će uz također glumiti Jason Watkins, Peter Sullivan, Lindsay Duncan, Dolly Wells, Richard Wilson, Faical Elkihel, Anthony Flanagan, Gary Beadle te Giovanni Scifoni.

Tennant će nas na put oko svijeta povesti 2. siječnja 2022. godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti