Vraća se serija "The Responder"

srijeda, 24. travnja 2024.

Hvaljena kriminalistička drama s Martinom Freemanom predstavila nadolazeću drugu sezonu

BBC je napokon objavio prvi službeni trailer za drugu sezonu hvaljene kriminalističke drame The Responder, u kojoj glavnu ulogu ima Martin Freeman. Freemanov Chris Carson i Rachel Hargreaves (Adelayo Adedayo) vraćaju se u akciju u Liverpoolu, ali događaji iz prve sezone, koji su rezultirali ubojstvom dilera Carla Sweeneyja i dalje su itekako prisutni.

Druga sezona nastavit će se šest mjeseci nakon događaja s kraja prve sezone, s Chrisom koji pokušava ponovno izgraditi svoj život i popraviti odnose s ljudima dok se istovremeno nosi s teškim traumama koje donosi njegov posao.

Službeni sinopsis otkriva kako i Rachel Hargreaves pokušava vratiti svoj život u normalu: "Rachel Hargreaves je i dalje ljuta radi načina na koji je Chris uništio njene snove da postane policajka i povukao je sa sobom na dno. Sada očajnički pokušava preuzeti kontrolu nad vlastitim životom i karijerom. No nakon što radi s nizom "normalnih" policajaca, Rachel shvaća kako ima više zajedničkog s Chrisom no što bi ikada željela priznati."

U drugoj ćemo sezoni vjerojatno vidjeti i nastavak gorkog sukoba između Chrisa i Raya Mullena (Warren Brown), kome su se pokušaji da uništi Chrisa obili o glavu te je izgubio sve.

U drugoj će se sezoni također vratiti MyAnna Buring, Josh Finan, Emily Fairn, Philip S McGuinness, Faye McKeever, Mark Womack i Amaka Okafor, a pridružit će im se Adam Nagaitis, Bernard Hill te Ian Puleston-Davies.

Druga sezona serije The Responder vraća se 5. svibnja.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti