Prvi teaser za seriju "Pam & Tommy" koja donosi priču o poznatom skandalu

petak, 19. studenog 2021.

Lily James i Sebastian Stan izgledaju zapanjujuće uvjerljivo kao Pamela Anderson i Tommy Lee

Foto: YouTube

Nakon prvih fotografija koje smo vidjeli u svibnju, Hulu je objavio prvi teaser trailer za svoju novu limitiranu humorističnu seriju Pam & Tommy koja će donijeti priču o stvarnom skandalu kad je procurila seks snimka tadašnje Baywatch zvijezde Pamele Anderson i bubnjara Mötley Crüea Tommyja Leeja.

Na samim fotografijama objavljenim prije više mjeseci mogli smo vidjeti kako Lily James i Sebastian Stan nevjerojatno sliče popularnom paru, a u ovom videu sličnost je također zapanjujuća. Teaser počinje snimkama iz njihovog burnog braka, a vidjet ćemo i Setha Rogena koji se našao u ulozi Randa Gauthiera, muškarca koji je ukrao snimku i distribuirao je.

Anderson i Lee obaviješteni su o stvaranju serije, ali nisu uključeni u projekt. Njihova veza (oženili su se samo 96 sati nakon upoznavanja 1995.) bila je glavna tema tabloida tijekom 1990-ih tako da je objavljivanje njihove snimke seksa koja je nastala na medenom mjesecu odjeknula u cijelom svijetu. Radnja se bavi samim skandalom i posljedicama: Anderson je tužila distributera, Internet Entertainment Group, te je na kraju postigla povjerljivi dogovor o nagodbi s njima. Trenutno nije poznato hoće li se radnja dotaknuti mračnijih dijelova njihovog braka, kao što je Leejevo uhićenje za zlostavljanje 1998. godine.

Hulu je seriju naručio još u prosincu prošle godine. Showrunner je Robert Siegel, a u ostalim ulogama su Taylor Schilling, Nick Offerman, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spenser Granese i Mozhan Marnò.

Limitirana serija Pam & Tommy na streaming servisu Hulu premijeru će imati 2. veljače 2022. godine, a očekuje nas osam epizoda.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti