Stiže nastavak "Dine"!

srijeda, 27. listopada 2021.

Stiglo je zeleno svjetlo za nastavak filma "Dina", koji ćemo gledati 2023. godine

Svim obožavateljima filma Dina stižu dobre vijesti: nastavak filma dobio je zeleno svjetlo i u kinima se očekuje već u listopadu 2023. godine! Redatelj, producent i ko-scenarist Dennis Villeneuve vratit će se u akciju i u novom filmu. Navodno je glavna stavka pregovora između Legendaryja i Warner Bros.-a bila upravo oko izlaska filma, uvjet je bio da film isključivo izađe u kinima, a ne i na HBO Max platformi.

Vijest o nastavku objavljena je na službenim Twitter profilima Legendaryja i Warner Bros.-a:

I dok je adaptacija romana Franka Herberta koju je 1984. napravio David Lynch cijelu priču stavila u jedan film, Villeneuve je od samog početka namjeravao ispričati priču kroz dva filma, tako da ove vijesti ne iznenađuju previše.

"Upravo sam primio vijesti od Legendaryja da i službeno nastavljamo ovu priču. Oduvijek mi je bio san napraviti adaptaciju Herbertove Dine i moram zahvaliti fanovima, filmskoj i glumačkoj ekipi, Legendaryju i Warner Bros.-u što su bili potpora u ostvarivanju tog mog sna. Ovo je tek početak.", rekao je Villeneuve.

Kao što smo već objavili, Dina je uspjela startati s preko 40 milijuna dolara na domaćem tržištu u Sjevernoj Americi, te je prešla preko 220 milijuna dolara ukupno diljem svijeta. Film se trenutno prikazuje i u hrvatskim kinima.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti