Hayden Christensen se vraća kao Anakin Skywalker

ponedjeljak, 25. listopada 2021.

Christensen će se vratiti u svoju ulogu iz prequel trilogije za seriju "Ahsoka"

Velike vijesti stižu iz svijeta Ratova zvijezda! Potvrđeno je kako će se Anakin Skywalker pojaviti u najnovijoj spin-off seriji Ahsoka, a u tu će se ulogu ponovno vratiti Hayden Christensen.

Rosario Dawson predvodi glumačku ekipu serije u naslovnoj ulozi kao Ahsoka Tano, koju smo upoznali prvo u animiranom obliku u seriji Ratovi zvijezda: Ratovi klonova, a kasnije ju je Dawson utjelovila u seriji The Mandalorian.

Skywalkerovo pojavljivanje u ovoj seriji nije zapravo veliko iznenađenje s obzirom na to da je Ahsoka bila njegov Padawan kada je on još uvijek bio Jedi. Animirana serija otkrila nam je njihovu priču: kako je njen učitelj sve više propadao prema mračnoj strani tako se njihova prijateljska dinamika pretvorila u tragičnu priču. Pretpostavljamo da tu cijelu priču nećemo ponovno gledati u ovoj novoj seriji, ali će vjerojatno imati veliki utjecaj.

Pitanje koje se postavlja jest kako će se zapravo Anakin Skywalker uklopiti u priču u seriji Ahsoka, s obzirom na to da je radnja serije smještena pet godina nakon radnje u filmu Povratak Jedija. Najlogičnije teorije uključuju njena prisjećanja na njenog bivšeg mentora i vrijeme prije nego je posta Darth Vader ili bi se mogao pojaviti kao duh kroz Silu. Za sada još ne znamo točno, ali sve ćemo detalje vjerojatno saznati kroz sljedeću godinu, kada serija Ahsoka krene s produkcijom.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti