Nevolja se sprema za Jedije u prvom traileru za "The Acolyte"

srijeda, 20. ožujka 2024.

Nova serija Leslye Headland stiže početkom lipnja, vraća nas 100 godina prije prequel trilogije

Disney+ nas ove godine vraća u prošlost, u udaljenu galaksiju Ratova zvijezda, u novoj seriji Star Wars: The Acolyte. Danas napokon imamo prilike vidjeti i prvi najavni trailer, koji nam predstavlja glavne likove, koje predvode Amandla Stenberg, Lee Jung-Jae i Carrie Ann Moss.

Prvi kadrovi otkriva ju nam djeliće onog što nas očekuje u novoj seriji Ratova zvijezda, čija je radnja smještena 100 godina prije originalne prequel trilogije. Vidimo Jung-Jaea u ulozi učitelja Jedija kako podučava mlade nade, Stenberg u ulozi maskirane ratnice i Moss kao Jedi ratnicu.

Iako je Visoka Republika razdoblje kojim uglavnom vlada mirom, očito je da se sprema sukob dok se Jediji diljem galaksije pripremaju suočiti s misterioznim prijetnjama sa svih strana.

Radnja serije će biti smještena 100 godina prije događaja iz prequel trilogije Ratova zvijezda, u vrijeme koje je poznato kao Visoka Republika. Era Visoke Republike opširno je dokumentirana kroz knjige Ratova zvijezda. Opseg proširenog svemira Ratova zvijezda, kako u vremenu tako i u prostoru, dao je producentima šire polje za istraživanje i stvaranje novih priča.

Službeni sinopsis serije otkriva:

The Acolyte je misteriozni triler koji će gledatelje odvesti u galaksiju mračnih tajni i nadolazećih sila tamne strane u posljednjim danima ere Visoke Republike. Bivša Padawan ponovno se ujedinjuje sa svojim Jedi Učiteljem kako bi istražili niz zločina, ali sile s kojima se suočavaju zlokobnije su nego što su ikad očekivali.

Iza serije stoji Leslye Headland, a u daleku galaksiju svijeta Ratova zvijezda ponovno ćemo zaroniti 4. lipnja ove godine kada serija Star Wars: The Acolyte stigne na Disney+.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti