Krajem mjeseca stiže serija o životu Diega Maradone

utorak, 12. listopada 2021.

Dokumentarna biografska serija "Maradona: Blessed Dream" govori o usponima i padovima velike nogometne legende

Foto: YouTube

Obožavatelji Diega Maradone za malo više od dva tjedna dobit će odličnu dokumentarnu seriju o životu ove nogometne legende.

Serija je originalno snimljena na španjolskom jeziku i naslov joj je Maradona, sueño bendito, dok postoji i verzija na engleskom jednostavnog naziva Maradona: Blessed Dream. Serija je detaljan pregled života i karijere nogometne ikone s tim da će prva sezona imati 10 epizoda, a druga je također u planu s još dodatnih deset.

Prema službenom opisu radnja prati kontroverzan život legendarnog nogometaša Diega Armanda Maradone, dječaka iz Argentine čiji je san bio postići nešto veliko. Maradona je svakako zaslužio mjesto u povijesti, a život mu je, osim uspona, donio i mnoge padove zbog droge – ali on je uvijek igrao po vlastitim pravilima. Upoznajte pobliže čovjeka koji je u dahu osvojio nogometni svijet i ušao u srca milijuna ljudi.

Režiju potpisuje Alejandro Aimetta koji je i showrunner serije koja je snimana u Argentini, Meksiku i Urugvaju. Scenarij su napisali Guillerno Salmerón i Silvina Olschansky. Amazon je obožavatelje razveselio činjenicom da će osim na španjolskom i engleskom jeziku serija biti dostupna i na indijskim jezicima: hindi, tamilskom, teluškom, malajalamskom i bengalskom.

Maradona: Blessed Dream na Amazon Prime stiže 29. listopada.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti