TV Preporuke dana – Petak 3.5.

petak, 03. svibnja 2024.

Ponešto filmova uz odlične (neke nove) serije i emisije

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 3. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Držiha i njegova braća jednog lijepog sunčanog dana s pjesmom na usnama uputili su se širiti Božju riječ u udaljene krajeve Kneževine.

Sommerdahlova ubojstva, HTV 2 u 20:15 sati
Srednjoškolac je pronađen mrtav nakon ilegalnog rave tuluma u dvorcu Marienlyst. Ispostavlja se da je ubijeni švercao MDMA na tom tulumu, a mladi očigledno nešto skrivaju.

Tko to tamo pjeva?, Nova TV u 20:20 sati
Nova epizoda donosi zabavu i mnogobrojna iznenađenja, a stalnoj postavi ovoga puta pridružit će se i pjevačica Zsa Zsa.

Maria Wern, HTV 2 u 21:50 sati
Nakon pogibije supruga detektivka Maria Wern preselila se s djecom na Gotland. Poznat je kao idiličan otok za odmor koji posjećuju švedski turisti tijekom ljetnih mjeseci, stoga policija ondje pretežno rješava slučajeve sitnih krađa i ispisuje kazne za brzu vožnju.

Tko je ubio Simona Waldena?, HTV 2 u 23:25 sati
Glavni je protagonist inspektor Matthew Venn, intrigantan lik, prikazan sa svim ljudskim manama i slabostima. Suzdržanog, ali nepokolebljivog Matthewa prvi put susrećemo na očevu sprovodu.

FILMOVI

Neposredna opasnost, HTV 1 u 20:45 sati
Istraga ubojstva agenta CIA, Jacka Ryana (Harrison Ford) odvodi ravno u rat američke vlade i kolumbijskog kartela. Može li agent CIA-e u nečistim poslovima, iza kojih stoji i sam predsjednik, sačuvati živu glavu?

Umri muški 3, RTL u 22:40 sati
Originalnom junaku kojeg iznova glumi Bruce Willis pridružio se Samuel L. Jackson, a u ulozi hladnokrvnog i beskrupuloznog negativca uobičajeno je izvrstan Jeremy Irons.

Dolazak, Nova TV u 23:25 sati
Sveukupno 12 letjelica jajastog oblika sletjelo je na različitim lokacijama diljem svijeta. Američka vojska uskoro regrutira lingvisticu Louise Banks, čiji je zadatak uz pomoć fizičara Iana Donnellyja otkriti jesu li naši posjetitelji došli u miru ili predstavljaju prijetnju kompletnom čovječanstvu.

Rocky 2, HTV 1 u 23:40 sati
Sasvim je logično kako se nakon ogromnog uspjeha prvoga popularni Sly odlučio i na nastavak, i to u ulozi redatelja, scenarista i glavnoga glumca. Jednako fokusiran na sportske elemente trenažnog procesa i same boksačke vještine, kao i na obiteljsku dramu o odricanju i podržavanju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti