TV Preporuke dana – Petak 27.11.

petak, 27. studenog 2020.

Udaran termin donosi odlične novije filmove i dokumentarni film o prerano preminuloj nogometnoj legendi, Diegu Maradoni

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 27.11.

SERIJE / EMISIJE

Život na vagi, RTL u 20 sati
Trener Edo sumnjičav je prema odlukama nekih kandidata i boji se što će biti kada izađu u stvarni svijet. Pred njima je i još jedno vaganje o kojem će ovaj put odlučivati žuta linija, točnije, kandidati će birati između dva najlošija rezultata.

Ubojstva u Sandhamnu, HTV 2 u 21:30 sati
Strömma Cement obiteljska je tvrtka koju čeličnom rukom vodi glava obitelji Eva. Kad Eva nakon srčanog udara završi u bolnici, zamoli svoju kćer Jonnu da umjesto nje odradi važan prodajni proces, premda je, barem na papiru, njezin sin Sebastian izvršni direktor tvrtke. Sebastian, koji je nagomilao kockarske dugove, osjeća se povrijeđenim.

Farma - More i Maslina, Nova TV u 22:30 sati

Priznanje, HTV 2 u 23:05 sati
Mediji slave glavnog inspektora Stevea Fulchera (Martin Freeman) koji je vodio istragu u kojoj nije pronađena samo jedna, nego dvije žrtve serijskog ubojice Christophera Halliwella (Joe Absolom). No iza kulisa mora se suočiti s disciplinskom komisijom zbog teškog kršenja policijskog protokola.

FILMOVI

Diego Maradona, HTV 1 u 20:20 sati
Dana 5. srpnja 1984. godine, Diego Maradona stigao je u Napulj za tada rekordni iznos i u sljedećih sedam godina otvorio se pakao. Najslavniji nogometni genij svih vremena i najdisfunkcionalniji grad u Europi bili su savršeni jedno za drugo. Maradona je bio blagoslovljen na terenu, ali proklet izvan njega; ovaj karizmatični Argentinac vrlo je brzo odveo Napoli do njihovog prvog naslova prvaka. Snovi su bili ispunjeni. Ali postojala je i cijena…

Umri muški: Dobar dan za umiranje, RTL u 21:15 sati
Stigavši u u Moskvu kako bi pomogao svom sinu Jacku koji se nalazi u zatvoru John McClane shvaća da se opeta našao na krivom mjestu u krivo vrijeme. S ruskom mafijom za petama, u želji za izbjegavanjem stvarnog rata, dva McClanea otkrivaju kako ih njihove suprotne metode čine nezaustavljivim herojima.

Nemoguće, HTV 1 u 22:50 sati
Bračni par (Naomi Watts i Ewan McGregor) i njihova tri sina odmor provode u tropskom raju, ali u rano jutro 26.12.2004 se raj pretvara u pravi pakao. Film snimljen prema istinitoj priči o preživljavanju i sudbini jedne obitelji za vrijeme jedne od najvećih prirodnih katastrofa našega vremena – tsunamija na Tajlandu 2004. godine.

Ljepotica i zvijer, Nova TV u 23:30 sati
Ljepotica i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Unatoč svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza Zvijerina strašnog izgleda.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti