TV Preporuke dana – Subota 4.5.

subota, 04. svibnja 2024.

Finale "Zvijezde pjevaju", posebna RTL-ova emisija "20 godina zajedno" i (nadamo se) premijera "Spider-Man: Put bez povratka"

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 4. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:15 sati
Koreograf i glumac Igor Barberić, paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja te glumica Dea Presečki zvijezde su koje su sa svojim mentorima došle do finala 13. sezone!

20 godina zajedno, RTL u 20:15 sati
RTL gledateljima donosi dašak rođendanske atmosfere, ali i prošlosti u velikoj studijskoj emisiji u dva dijela, uz brojne goste, neočekivana iznenađenja i najpamtljivije trenutke prvih 20 godina televizije.

FILMOVI

Ratnik, Doma TV u 20 sati
U ovoj napetoj sportskoj priči redatelja i scenarista Gavina O'Connora dva brata susreću se u ringu gdje će konačno rješiti sve probleme njihove uništene obitelji.

Računovođa, Nova TV u 20:15 sati
Iza maske naizgled običnog računovođe Chrisa Wolffa, krije se jedno sasvim drugo lice koje nije ni najmanje dosadno. On, naime, radi za teške kriminalce i plaćene ubojice.

Planet majmuna: Rat, RTL u 22:10 sati
Na kraju Planeta majmuna: Revolucija, Caesar se spremao za nadolazeći sukob s čovječanstvom, zabrinut za budućnost svojih majmuna. Prošle su dvije godine i Caesarovi majmuni su u opasnosti.

Kraj pravde, Doma TV u 22:20 sati
Drama o losanđeleskom kaznenom sudu. Denzel Washington glumi Romana Israela – odlučnog i idealističnog branitelja koji nakon niza burnih događaja dolazi u krizu zbog koje poduzima ekstremne mjere.

Čarobni Mike, HTV 1 u 22:45 sati
Mike Martingano je iskusni striper i žene ga obožavaju. Pod svoje će okrilje uzeti mlađahnog The Kida te će ga nastojati uvesti u posao. Zarada love će se Kidu učiniti laganom misijom… Ipak je li sve tako jednostavno?

Spider-Man: Put bez povratka, Nova TV u 22:45 sati
Prvi put u povijesti Spider-Mana identitet našeg prijateljskog heroja iz susjedstva je otkriven i on više nije u stanju odvojiti svoj normalan život od visokih rizika super heroja. Kad zatraži pomoć doktora Strangea, ulozi postaju još veći.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti