TV Preporuke dana – Nedjelja 19.9.

nedjelja, 19. rujna 2021.

Za kraj vikenda pogledajte neku od odličnih serija ili rado gledanih filmskih naslova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 19. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Jadnici, HTV 2 u 20:05 sati
1832. godine Cosette počinje preispitivati svoj pritajeni život u samostanu. Ona i Valjean odluče otići i započeti iznova u Parizu, iako je Valjean zabrinut da bi to moglo biti opasno. Javert se uspeo u hijerarhiji pariške policije, ali ne može naći zadovoljstvo znajući da je Valjean još slobodan.

Udomi me, HTV 1 u 20:35 sati
U posljednjoj epizodi serije dr. Jadranko Boras će pokušati spasiti lane koje je čovjek pronašao u okolici svoje vikendice. U najboljoj namjeri učinio je kobnu pogrešku. Lane je hranio kravljim mlijekom.

Milijarde, HTV 2 u 22:50 sati
Wendy važe opcije koje ima. Rhoades stariji otkriva nešto šokantno. Taylor neočekivanim rješenjem pokušava spasiti tvrtku. Chuck pokreće napad na jednog neprijatelja. Axe razmatra riskantan potez.

FILMOVI

Mr. Bean na praznicima, RTL u 20:15 sati
Mr. Bean (Rowan Atkinson) se zasitio hladnog i mokrog Londona, ali spas stiže u pravi trenutak jer igrom slučaja osvaja putovanje do sunčane francuske obale. Pa tako, "oboružan" novom digitalnom kamerom on kreće na odmor.

Čovjek iz San Fernanda 2, RTL 2 u 20:15 sati
Clint Eastwood vraća se kao bezbrižni vozač kamiona i goloruki boksač Philo Beddoe u nastavku Čovjeka iz San Fernanda.

Znaš li čuvati tajnu?, Nova TV u 20:15 sati
Emma, mlada marketinška asistentica u velikoj trvtki, pri povratku sa svog prvog neuspješnog poslovnog putovanja, mora se suočiti i sa strahom od aviona. Ulaskom aviona u turbulenciju, strah je sasvim obuzima i ona ispriča sve svoje tajne stranom muškarcu koji sjedi pored nje. Ipak, avion sretno stigne na odredište, a Emma sutradan ponovno susreće jučerašnjeg suputnika, i to u firmi u kojoj je zaposlena.

Špijun zvan Igla, HTV 2 u 21 sat
Faber je nacistički špijun zaposlen 1940. na jednom londonskom kolodvoru. Nakon što ga stanodavka zatekne kako u Njemačku šalje šifrirane radio poruke, ubije je nožem s dugačkom oštricom poput igle. Istog dana lijepa Lucy udala se za vojnog pilota Davida. Dok jure u automobilu dožive nesreću...

U vrtlogu igre, RTL u 22 sata
Napeti triler o zastupniku i novinaru upletenima u u dva naizgled nepovezana slučaja brutalnih ubojstava. Russell Crowe tumači Cala McCaffreya, iskusnog novinara koji postane opsjednut rješavanjem tajanstvenog ubojstva u političkim krugovima.

Mamurluk 3, Nova TV u 22:05 sati
Prošle su dvije godine, a Phil, Stu i Doug uživaju u kolotečini. Tetovaže su odstranjene i sve ludosti stvar su prošlosti. Zadnje što su čuli je da je Leslie Chow u tajlandskom zatvoru, a jedini član ekipe koji je nemiran je Alan koji je odbacio lijekove i živi u skladu s prirodnim nagonima. Tu će naravno uskočiti trojica najboljih prijatelja koje će put ponovo odvesti u Vegas, no ovaj put nema momačke ni vjenčanja, pa ne bi smjelo biti ni nevolja. Ili?

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti