TV Preporuke dana – Subota 18.9.

subota, 18. rujna 2021.

Još jedna odlična subotnja filmska večer uz nove filmove od 20 sati na dalje!

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 18. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Sjeverna Amerika sa Simonom Reeveom, HTV 2 u 20:05 sati
Simon Reeve stigao je u Srednju Ameriku. Ovaj dio putovanja vodi ga od Kariba do Tihog oceana. Na sjevernoj obali Belizea ronit će na koraljnom grebenu i posjetiti centar za rehabilitaciju lamantina.

Milijarde, HTV 2 u 22:45 sati
I Wendy i Taylor pripremaju se za važan dan. Wags pronalazi svoju osjetljivu stranu. Axe i Wendy se zbližavaju dok se on prisjeća jednog ključnog trenutka. Connerty se opet povezuje s nekim iz prošlosti.

FILMOVI

Djevojka od milijun dolara, Doma TV u 19:55 sati
Ova sportska drama glasovitog glumca i zasigurno najznačajnijeg suvremenog američkog redatelja Clinta Eastwooda impresivna je ekranizacija nekoliko kratkih priča iz zbirke Rope Burns.

Vjenčanje godine, HTV 1 u 20:10 sati
Uvijek se trudimo biti bolji, uspješniji, ljepši na obiteljskim okupljanjima, ali trudimo li se toliko da nakon godina i godina što smo razvedeni glumimo da smo opet u braku? U pitanju je vjenčanje na kojem će se okupiti cijela obitelj. Hoće li varka proći ili ne, otkrit će nam na vjenčanju godine.

Izbavitelji 2, RTL u 20:15 sati
U nastavku priče o superherojskoj obitelji mama Helen je u centru pažnje, a tata Bob je heroj kod kuće gdje se brine za djecu. Njihovu normalnu svakodnevicu poremeti dolazak opasnog i pametnog zlikovca kojeg jedino Izbavitelji mogu pobijediti.

Godzilla: Kralj zvijeri, Nova TV u 20:15 sati
Nova priča prati herojske poduhvate kriptozoološke agencije Monarch, dok se njezini članovi sukobljavaju s ogromnim čudovištima, uključujući i moćnu Godzillu. Kada se ponovo uzdignu drevne supervrste, za koje se smatralo da su samo mitovi, dolazi do borbe za prevlast, što će preživljavanje čovječanstva staviti pod veliki upitnik.

Krajnje izopačen, nepojmljivo zao i opak, HTV 1 u 22:20 sati
1969. Ted je zgodan, pametan, karizmatičan, nježan. Oprezna samohrana majka Liz Kloepfer ne može odoljeti njegovom šarmu. Za nju je Ted muškarac iz snova, uskoro se ludo zaljubljuje u njega. Slika I prilika su savršenog para koji si je posložio život... dok, od niotkuda, se njihov život ne raspadne.

Utrka sa susjedima, RTL u 22:40 sati
Jeff i Karen Gaffney primjer su klasičnog para iz pregrađa. Iako njihovi životi ne mogu biti dosadniji, to Gaffneyima savršeno odgovara. No, sve će promijeniti kada se u susjedstvo dosele Natalie i Tim Jones, naizgled savršeni susjedi koji skrivaju nevjerovatnu tajnu.

Wonder Woman, Nova TV u 22:45 sati
Uzbudljiva priča o najpopularnijih strip junakinji - Wonder Woman. Njeno prvo pojavljivanje je bilo u stripu All Star Comics u prosincu 1941. godine. Kreirana je od strane Dr. Williama Moultona Marstona, američkog psihologa, feministe i strip autora.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti