Michael Keaton u seriji "Dopesick" usred je krize s opijatima

četvrtak, 16. rujna 2021.

Predstavljen je trailer za limitiranu seriju "Dopesick" koja se temelji na istinitim događajima, a izlazi ovog listopada

Hulu nam je otkrio najnoviji trailer za svoju nadolazeću mini-seriju Dopesick, koja nam još jednom otkriva surovu stvarnost američkog društva i njihovih kriznih situacija, ovog puta vezano uz ovisnosti o opijatima.

Serija se temelji na Dopesick: Dealers, Doctors and the Drug Company that Addicted America, bestselleru autorice Beth Marcy, koja istražuje kako je mala zajednica u Virginiji postala početna točka epidemije zlouporabe opijata u SAD-u, koja je trajala desetljećima.

Službeni nam sinopsis otkriva detalje:

Od izvršnih producenata Dannyja Stronga i Michaela Keatona, koji se nalazi u glavnoj ulozi, stiže Dopesick koji istražuje kako je jedna tvrtka pokrenula najgoru epidemiju narkotika u američkoj povijesti.

Serija odvodi gledatelje u epicentar američke borbe s ovisnostima o opijatima, od soba za sastanke velike farmaceutske kompanije, preko potresene rudarske zajednice u Virginiji pa sve do hodnika američke agencije DEA. Unatoč svim prognozama, junaci će se pojaviti u ovoj napetoj i uzbudljivoj misiji rušenja korporativnih sila koje stoje iza nacionalne krize, i svih njihovih saveznika.

Osim Keatona u seriji glume Peter Sarsgaard, Michael Stuhlbarg, Will Poulter, John Hoogenakker, Kaitlyn Dever, Rosario Dawson, Phillipa Soo i Jake McDorman.

Prve tri epizode mini-serije Dopesick na Hulu bi trebale stići 13. listopada.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti