Prvi poster za film o novoj generaciji ponija iz franšize "Moj mali poni"

ponedjeljak, 02. kolovoza 2021.

Popularna franšiza igračaka dobila je novu filmsku inačicu "My Little Pony: A New Generation" koja na streaming stiže u rujnu

Foto: YouTube

Nova generacija iz franšize Moj mali Poni krajem rujna stiže na Netflix!

Riječ je o dugometražnom filmu My Little Pony: A New Generation koji je prema prvotnom planu trebao izići pod distribucijom Paramounta u kinima, ali je Netflix u veljači ove godine kupio prava za svjetsku distribuciju zbog pandemije koronavirusa zbog koje nije bilo izvjesno da će film biti isplativ u kinima.

Novoj generaciji ponija glasove su posudili Vanessa Hudgens, Kimiko Glenn, James Marsden, Sofia Carson i Liza Koshy u glavnim, te Ken Jeong, Elizabeth Perkins, Jane Krakowski, Phil LaMarr i Michael McKean u sporednim ulogama. I ova verzija ponija donosi priču o tome kako zemljani Poniji, Jednorozi i Pegazi više nisu prijatelji u zemlji Equestria te žive odvojeni po vrsti, sve dok se idealistički nastrojeni zemljani Poni Sunny (Hudgens) ne udruži s jednorogom Izzy (Glenn) kako bi otputovale u daleke krajeve i ponovno dovele složnost i jedinstvo u cjelokupni svijet ponija.

Režiju potpisuju Robert Cullen i José L. Ucha, uz Marka Fattibenea. Scenarij su napisali Tim Sullivan i Gillian Berrow prema priči Sullivana, Cullena i Uche.

Zadnji film iz franšize koji smo mogli gledati u kinima bio je My Little Pony: The Movie iz 2017. godine koji je ostvario sasvim solidnu zaradu: 21,9 milijuna u Sjevernoj Americi i 60,3 milijuna dolara u ostatku svijeta. Od franšize smo prve igračke dobili još 1981. godine od kad se promijenilo nekoliko generacija ponija, a zarada od igračaka na godišnjoj razini navodno je preko milijarde dolara.

My Little Pony: A New Generation na Netflixu će biti dostupan od 24. rujna kad je animirani film i trebao biti u kinima, a ovih dana je objavljen prvi službeni poster dok smo najavu mogli vidjeti krajem lipnja.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti