Stiže serija o Gastonu i LeFouu iz "Ljepotice i zvijeri"

četvrtak, 17. lipnja 2021.

Disney+ planira prequel seriju omiljene priče, Josh Gad i Luke Evans vraćaju se u svoje uloge

Disney+ je i službeno dao zeleno svjetlo za limitiranu mjuzikl seriju smještenu u svijet Ljepotice i zvijeri, ali će priča biti smještena nekoliko godina prije događaja iz omiljenog filma, vijest je koja je otkrivena tijekom proslave 30. godišnjice izlaska originalnog animiranog filma.

Josh Gad i Luke Evans potvrdili su kako će reprizirati svoje uloge kao LeFou i Gaston, a službeni naziv serije za sada nije otkriven. Ono što znamo jest da nas za sad čeka osam epizoda i da će se Gadu i Evansu pridružiti i Briana Middleton u ulozi LeFouove polusestre Tilly, koja im se pridružuje u avanturi.

"Za sve koji su se ikada pitali kako su se nasilnik kao što je Gaston i šašavi LeFou uspjeli sprijateljiti i postati partneri ili kako je mitska čarobnica bacila sudbonosnu magiju i začarala princa pretvorivši ga u zvijer, ova će serija dati odgovore na neka od tih pitanja, ali i postaviti niz novih.", rekao je Gary Marsh, predsjednik i glavni kreativni direktor Disney televizije.

Otkriven je i službeni sinopsis serije:

Smještena u kultno kraljevstvo Ljepotice i zvijeri godinama prije epske romanse između Zvijeri i Belle, serija prati Gastona i LeFoua koji zajedno s LeFouovom polusestrom Tilly - nakon što je iznenađujuće otkriće o njenoj prošlosti stiglo na vidjelo - kreću na neočekivano putovanje prepuno romantike, komedije i avanture. Dok se zagonetke prošlosti otkrivaju, a opasnosti sadašnjosti rastu, stari prijatelji i novi neprijatelji otkrivaju kako ovo poznato kraljevstvo skriva mnogobrojne tajne.

Produkcija serije trebala bi krenuti tijekom 2022. godine no planirani datum premijere još nije otkriven.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti