Treća sezona serije "Mladi Sheldon"

subota, 20. ožujka 2021.

Od ove subote na Doma TV-u pratite novu sezonu omiljene humoristične serije o mladom genijalcu

U subotu, 20. ožujka na Doma TV-u s prikazivanjem kreće treća sezona humoristične serije Mladi Sheldon koja na male ekrane donosi veselu kombinaciju zabave i nekonvencionalnih obiteljskih odnosa. Sheldon Cooper, mnogima omiljeni lik iz serije Teorija velikog praska, zbog svoje neponovljive osobnosti zaslužio je posebnu seriju koja u uzbudljivoj trećoj sezoni nastavlja donositi zanimljive anegdote iz njegova djetinjstva.

Tijekom više od 10 godina emitiranja serije Teorija velikog praska gledatelji su upoznali kultnog, ekscentričnog i genijalnog znanstvenika Sheldona Coopera, a humoristična serija Mladi Sheldon gledateljima donosi svojevrsnu retrospektivu, prikazujući njegovo pomalo neobično djetinjstvo. Ova polusatna humoristična serija u subotu, 20. ožujka na Doma TV-u ulazi u treću sezonu emitiranja, a mladi Sheldon nastavlja svoje nevino, nespretno i optimistično putovanje prema čovjeku koji tek treba postati, boreći se istovremeno s odrastanjem u istočnom Teksasu.

Posjedovati um sposoban za naprednu matematiku i znanost, kakav se pojavi jednom u generaciji, nije uvijek prednost u zemlji kojom kraljuju crkva i američki nogomet. I dok se ranjivi, nadareni i pomalo naivni Sheldon snalazi sa svijetom, njegova vrlo normalna obitelj mora pronaći način da izađe na kraj s njime. Njegov otac George nosi se s ulogom srednjoškolskog nogometnog trenera i oca dječaka kojeg ne razumije.

Sheldonova majka Mary žestoko štiti i podiže svog sina u gradu u koji se on jednostavno ne uklapa. Sheldonov stariji brat Georgie daje sve od sebe u srednjoj školi, ali teško je biti cool kad ideš u razred sa svojim neobičnim mlađim bratom. Tu je i Sheldonova sestra blizanka Missy koja katkad prezire silnu pozornost koju Sheldon dobiva, ali ujedno ostaje jedina osoba koja Sheldonu može reći istinu. A na kraju, tu je i Sheldonova omiljena Nonica, teksaška baka pogana jezika koja je sklona piću dok podupire svog jedinstveno nadarenog unuka.

U seriji Mladi Sheldon uigranu glumačku ekipu čine Iain Armitage (Male laži), Zoe Perry (Skandal, Obitelj, Uvod u anatomiju), Lance Barber (The Comeback, Black-ish, Uvijek je sunčano u Philadelphiji), Montana Jordan, Raegan Revord (Moderna obitelj, Grace i Frankie), Matt Hobby (Rođeni odvjetnik, Južnjačko srce, Carstvo poroka), Annie Potts (GCB, Designing Women, Ljubav i rat) te Jim Parsons (Teorija velikog praska, The Normal Heart).

Treću sezonu serije Mladi Sheldon ne propustite pratiti na Doma TV-u od 20. ožujka!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti