Otkriveni glumci "Chucky" serije

utorak, 09. ožujka 2021.

Na male ekrane uskoro stiže serija o ubojitom lutku, a među glumačkom postavo nalazi se i Devon Sawa

Televizijska serija Chucky iz pera Dona Mancinija i Nicka Antosce napokon je spremna krenuti s produkcijom, a ovih je dana otkriveno i koga ćemo gledati u glavnim ulogama.

Zackary Arthur, Teo Briones, Bjorgvin Arnarson i Alyvia Alyn Lind će se naći u ulogama četvero mladih glavnih likova, a u jednoj od većih uloga očekuje se i Devon Sawa.

Već prije je otkriveno kako će Brad Dourif ponovno posuditi glas Chuckyju, a očekuje se i angažman Jennifer Tilly, koja je glumila u nekoliko horor filmova o ubojitoj lutki.

Radnja serije počinje kada se stara Chucky lutka pojavi na dvorišnoj rasprodaji pa idiličan američki gradić baci u kaos, a niz stravičnih ubojstava počnu otkrivati licemjerje i tajne koje grad skriva. Istovremeno dolazak neprijatelja - i saveznika - iz Chuckyjeve prošlosti prijeti razotkriti istinu iza tih ubojstava kao i neispričanu priču o tome kako je lutka postala takav demon.

Produkcija serije trebala je krenuti još prošle jeseni, ali je radi pandemije odgođena. Možemo pretpostaviti da će i datum izlaska biti također pomaknut te da ćemo umjesto krajem ove, seriju gledati tijekom sljedeće godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti