Serija "Chucky" vratit će se s još jednom sezonom

srijeda, 01. prosinca 2021.

Serija o zlokobnoj lutki dobila je zeleno svjetlo i za drugu sezonu

Jeziva lutka Chucky nastavit će svoj ubojiti put kroz još jednu sezonu jer je SYFY dao zeleno svjetlo za drugu sezonu serije Chucky, uoči finalne epizode prve sezone, koja se prikazala jučer.

Televizijska serija donosi priču o tome što se dogodi kada ubojita nadnaravna lutka nađe svoj put do dvorišne rasprodaje u idiličnom američkom gradiću koji se uskoro pretvori u kaos nakon niza stravičnih ubojstava koja počnu razotkrivati licemjerje i tajne tog savršenog predgrađa.

Seriju Chucky stvorio je Don Mancini, scenarist originalnog filma Dječja igra i niza njegovih nastavaka. Sama serija služi kao nastavak na sedmi film u franšizi, Cult of Chucky, koji je izašao 2017. godine.

U seriji glume Zackary Arthur, Teo Briones, Alyvia Alyn Lind, Björgvin Arnarson, Devon Sawa, Lexa Doig i Barbara Alyn Woods, a u gostujućim su se ulogama našli i glumci koje znamo iz prijašnjih filmova u franšizi, kao što su Alex Vincent, Fiona Dourif, Christine Elise i Jennifer Tilly.

Prva sezona tek je završila s prikazivanjem tako da još nije otkriveno kada bismo točno mogli gledati drugu sezonu, ali je objavljeno kako bi ona na male ekrane trebala stići tijekom 2022. godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti