Vraćaju se "Zločinački umovi"

ponedjeljak, 22. veljače 2021.

Paramount Plus razmišlja vratiti seriju čije je finale prikazano prije malo više od godinu dana

Foto: YouTube

Streaming servis Paramount Plus intenzivno razmišlja i radi na vraćanju (revival) popularne kriminalističke serije Zločinački umovi (Criminal Minds) koja je s prikazivanjem završila prije tek godinu dana.

Budući da je projekt još u ranoj fazi to znači da se detalji tek dogovaraju, uključujući i tko će se vratiti od originalne glumačke postave, ali navodno će showrunnerica originalne serije i izvršna producentica Erica Messer raditi i na revivalu, uz produkciju studija CBS Studios i ABC Signature.

Seriju Zločinački umovi stvorio je Jeff Davis i bila je izrazito popularna, jedna od najpopularnijih za CBS, a trajala je 15 sezona sa 324 epizode. Finale je emitirano prije nešto više od godinu dana, 19. veljače 2020. Radnja je pratila FBI profilere koji su radili za BAU (Behavioral Analysis Unit) i tijekom godina u seriji su glumili rado gledana lica kao što su Mandy Patinkin, Shemar Moore, Joe Mantegna, Aisha Tyler, Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Lola Glaudini i Paget Brewster. Kriminalistička serija je zbog svoje popularnosti dobila dva spin off-a, Analiza počinitelja i Preko granica, no nijedna nije bila ni blizu uspješna kao original i vrlo brzo su otkazane.

Još nema službenih komentara od servisa Paramount Plus, ali Zločinački umovi nisu prva serija koju bi ovaj servis mogao vratiti: zadnjih tjedana šuška se kako će na male ekrane vratiti reality The Real World, u planu je dokumentarna serija The Real Criminal Minds, te prequel popularne dramske serije Yellowstone.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti