Disney predstavio prvi trailer za "Black Beauty" s Mackenzie Foy i Kate Winslet

petak, 13. studenog 2020.

Moderna verzija svevremenske priče svoju će premijeru imati nakon američkog Dana zahvalnosti, 27.11.

Foto: YouTube

Kako jedan naizgled običan konj (odnosno kobila) može spasiti ljudski život? Disney+ donosi odgovor na ovo pitanje u novoj verziji klasične priče o Black Beauty u kojoj je glavnu ulogu ostvarila Mackenzie Foy (Interstellar, Sumrak), dok je glas kobili posudila Oskarovka Kate Winslet.

U modernoj verziji Black Beauty upoznajemo kao divlju kobilu koja je rođena na slobodi na američkom Zapada da bi joj uskoro ta sloboda bila oduzeta. Black Beauty je konj koji se nikako ne može pripitomiti sve dok do nje ne dođe tinejdžerica Jo (Foy) koja će s kobilom ostvariti snažnu vezu.

"Zbližili ste se u nekoliko dana više nego što sam to ja uspio u nekoliko tjedana. Kažu da konj uvijek izabere svog čovjeka. Da sam se borio za svakog konja kojeg sam volio imao bih ih stotine", možemo čuti u prekrasnom traileru kako stric John (Iain Glen) govori mladoj Jo. "Ne želim stotinu konja. Želim samo jednog", odgovara Jo.

Ashley Avis režirala je film i napravila adaptaciju scenarija prema svevremenskoj priči Anne Sewell iz 1877. godine koju smo na malim ekranima gledali već nebrojeno puta (zadnja ekranizacija bila je 1994. godine). U ostalim ulogama su Claire Forlani, Calam Lynch, Hakeem Kae-Kazim, Fern Deacon i Patrick Lyster.

Kako izgleda moderna verzija Black Beauty s talentiranom, mladom Mackenzie Foy vidjet ćemo 27. studenog kad će se film naći na streaming servisu Disney+.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti